fbpx

Iedereen heeft zijn / haar eigen pad te bewandelen. Ieder persoon draagt een passie in zich voor iets wat wat je echt gelukkig maakt om te doen. Iets wat je zoveel energie geeft. Dat je voelt dat dat iets je missie is.聽

Zodra je jouw passie naar buiten uitdraagt, dat je voelt dat het goed, veilig en vertrouwd is. Je doet het moeiteloos, het kost je geen energie om je doel te behalen.聽
Maar dan heb je wel je eigen pad te bewandelen.

Zelf heb ik jarenlang (onbewust) op andermans paden meegewandeld. Ikzelf had geen doelen, geen missie en een passie had ik niet.聽
Die passie kwam er uiteindelijk wel. En ontstond jaren terug toen ik taarten ging maken. Vreemd genoeg kon ik het moeiteloos, het ging me ‘gemakkelijk’ af zonder daarvoor te leren.聽

En toch, in die periode werkte ik mijzelf 2 x tegen een burn out aan. Ikzelf denk echter dat het 2 x een bore out is geweest. Ik voelde mij namelijk niet uitgedaagd, alsof ik niet ontwikkelde. Dag in dag uit zorgen, werken en (onbewust) aanpassen aan de mensen om mij heen.聽

Totdat ik uiteindelijk besloot om mijn eigen pad te gaan bewandelen. Innerlijke vrijheid, bewustwording en inzichten werd ik rijker. Maar ook veel weerstand. Het oude niet los durven laten en het nieuwe niet kunnen omarmen.聽
Wat uiteindelijk een burn out veroorzaakte.聽

Stap voor stap treed ik in het nieuwe, het oude mag ik los laten. Ik mag JA zeggen tegen mijzelf, vanuit zelfliefde.
Niet bang voor wat anderen ervan vinden.聽

My Life = My Choic

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.