fbpx

Boost your Balance

training

Het mag allemaal wel wat leuker, bewuster en happier. Iets minder leven op de automatische piloot en iets meer (bewuster!) genieten van het leven.

En dat is pre-cies waar deze online training over gaat. Online? Yes, lekker coronaproof 😉 In deze online training gaan we samen een boost gen aan jouzelf, je energielevel, je geluksmomentjes én ga ik jou op weg helpen richting meer balans!

In de online academy staan 7 lessen voor je klaar die bestaan uit meerdere opdrachten en bij iedere les bijbehorende video(‘s) met informatie en uitleg. Geen regenbogen, glitter en unicorns maar inzichten, concrete tips, verdiepende opdrachten en tools die jou gaan helpen om meer én bewuster te kunnen genieten. Om je energieker te voelen. Meer balans te ervaren. Uit je hoofd en in je lijf te zakken. Mooie vrouw, dat verdien jij! 

Let’s do this together.

7
 Herkenbaar voor jou? 
L

Je zit momenteel niet zo lekker in je vel en voelt je wat wiebelig.

L

Alles kost je meer moeite, je ervaart onrust en misschien zelfs wel de nodige stress… 

L

Je staat voortdurend ‘aan’. Want je hebt nog zoveel dingen te doen waardoor rust er als eerste bij in schiet.

L

En als je dan ein-de-lijk een uurtje voor jezelf hebt, zit je vaak doelloos op je telefoon te swipen.

L

De balans tussen inspanning en ontspanning lijkt behoorlijk verstoord.

L

Je zit veel in je hoofd en als je heel eerlijk bent razen de dagen je nogal voorbij.

L

Je baalt van de hele situatie en nog het meeste van jezelf…

Tijdens deze training ga jij de eerste stappen zetten naar meer balans tussen je hoofd en lijf als ook tussen inspanning en ontspanning.

balans?

Yes please

We leven in een tijd waarin we flink worden uitgedaagd door alles wat we van onszelf moeten. We worden continu geprikkeld en overladen met informatie. Bovendien stellen we hoge eisen aan onszelf en aan onze omgeving. En nu komt daar de corona-werkelijkheid bij waardoor het voor velen van ons een heuse uitdaging is geworden om een fijne balans te behouden.

Ben jij benieuwd hoe jij dichterbij jezelf kunt blijven en heb je behoefte aan handvatten en tools die je helpen weer meer balans te ervaren, je energielevel te verhogen en bewuster te genieten van je leven?

Als coach geef ik jou op mijn eigen positieve manier de handvatten om de wending aan je leven te geven die jij zoekt, immers is het jouw leven en ben jij diegene die jouw leven bepaalt. Ik zal de cheerleader zijn die je nodig hebt.

7

 Waar gaan we aan werken tijdens deze training 

N

Balans de basis

Je leert hoe ‘balans’ nou eigenlijk in elkaar zit. Want wat heeft er invloed op? En hoe zorg je ervoor dat jouw balans in evenwicht is?

N

Jezelf prioriteren

Balans gaat vooral om de basis. Oftewel om jouzelf. Ook kom je erachter waarom zorgen voor jezelf zo ontzettend belangrijk is voor jou, je gezin én je eventuele werkgever. Ik help je met duidelijke en makkelijk toepasbare tips!

N

gevoelens (h)erkennen

Leren herkennen wat jij voelt en wat je op dat moment nodig hebt en daaraan toegeven en ernaar handelen.

N

Meer balans in je leven

Inzicht in wat bijdraagt aan een fijne balans die werkt voor jou. Want iedereen is immers uniek. Door deze dingen in de praktijk te brengen ga je meer balans en geluk in je leven gaan krijgen. Energie gevers en energie slurpers weet jij na deze training te herkennen!

N

Leven naar wat werkt voor jou

Je ontdekt wat werkt voor jou in plaats van ‘hoe het hoort’ en wat er van je verwacht wordt. Je eigen leven leiden en bewuster met jouw eigen energie en tijd omgaan. 

 Zoveel vrouwen zijn je al voor gegaan! 

Ik geloof

Dat je hoofd en gevoel veel meer verbonden mogen worden zodat jij kan ontdekken en doen wat bij jou past. Waardoor jij meer balans, energie én geluksmomentjes in jouw leven gaat ervaren.

Hoe ziet de training eruit?

7 lessen

Overal te volgen

i

Werkboek

A

7 lessen

Je krijg direct toegang tot de lessen. Iedere les bestaat uit een video, info/werkboek én praktische opdracht met zo nu en dan een fijne meditatie tussendoor ter ontspanning. 

A

overal te volgen

De training is overal te volgen. Vanaf je telefoon, laptop, tablet… Kortom, no more excuses. Want echt waar, iedereen kan dit!

A

werkboek

Bij iedere les ontvang je een digitaal invulbaar werkboek welke bomvol praktische en gemakkelijk toepasbare oefeningen staat die jou veel inzicht zullen gaan geven in jouw balans.

“Heerlijk! Wat een feest van herkenning. Een fijn opfrisser voor mezelf. Ergens weet ik wel wat er nodig is om weer meer rust in te bouwen alleen blijf ik altijd maar dingen doen die ik eigenlijk liever niet doe en die mij tijd en energie kosten. Voor nu weer de focus op wat ik belangrijk vind en van daaruit keuzes maken. Het stukje over verantwoordelijkheid nemen vond ik heel raak en zal ik nog vaak aan terug denken. Dank je wel!

Marije

Dit zeggen anderen
7

“Door jouw nuchterheid op Instagram, ben ik je gaan volgen en heb ik me aangemeld voor de online cursus…  Mijn mooiste inzicht: de online cursus is heel laagdrempelig, waardoor iedereen hier echt iets aan heeft! Veel had ik persoonlijk afgelopen jaren al geleerd, maar juist fijn dat het weer onder mijn neus gedrukt werd en me er bewust van werd😀Jantine is heel nuchter, maar met een heerlijke energie! Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen🍀

Amanda

Okay! Dit was wel even een eye opener, want ik ben afgelopen tijd zo druk. En dan vooral met anderen! Dus even een bewustwordingsmomentje om weer te focussen op mijn eigen flow en kiezen voor dat wat bijdraagt aan meer rust, energie maar ook vrijheid want eigenlijk belemmer ik mijzelf. Tevens heb ik de eerste stap al gezet! En dat is om ’s ochtends een uur eerder op te staan zodat ik dan mijn momentje al pak voordat de kidsrun begint.

Charlotte

Wow, ik vond de cursus zo leuk! Ik was er zelfs een soort van druk mee, vond het heerlijk ermee bezig te zijn. Ik vond het heel inspirerend en heeft me wel getriggerd om te kijken wat ik kan doen om dichterbij mijn doel te komen. Zo kies ik er nu voor om te stoppen met het nieuws te kijken omdat het me totaal geen energie geeft.

Jannette

 Wat krijg ik precies? 

 Na betaling heb jij direct toegang tot de online academy.

 7 lessen inclusief video(‘s) met een werkboek en verdiepende opdracht.

Je leert ‘het geheim’ van een fijne balans die werkt voor jou.

Aan het eind van de training weet jij energiegevers en slurpers te herkennen. 

 Concrete handvatten en tools die je keer op keer kan inzetten.

 Je ontdekt wat werkt voor jou in plaats van ‘hoe het hoort’ en wat er van je verwacht wordt.

Na afloop weet jij waarom het zo belangrijk is om jezelf als prioriteit te zien! En waarom dit zo ontzettend belangrijk is voor jou, je gezin én je eventuele werkgever.

Je hebt tools die je de rest van je leven kunt inzetten!

Vrolijk, positief, happy, krachtig, energievol.
Het is echt mogelijk, óók voor jou!

Hej! Ik ben Jantine

Ik geloof dat je hoofd en gevoel veel meer verbonden mogen worden zodat jij kan ontdekken en doen wat precies bij je past!

De rode draad in mijn leven is dat ik vooral vanuit mijn hoofd leefde door keuzes en beslissingen te maken die logisch waren en voor zekerheid zorgden. Tot mijn 30ste was ik vooral bezig geweest met mijzelf aanpassen. ‘Doen wat hoort’ in plaats van wat ‘goed voelt’. Waardoor ik mij voortdurend uit balans voelde. Dit brak mij op.

In 2018, viel ik uit met een burn-out en kwam ik thuis te zitten. Ik was op, voelde me leeg en kon niet meer. Van de vrolijke, enthousiaste en blije Jantine was weinig over. Het roer moest om!

Hoe had ik het zover kunnen laten komen? Wat was ik mezelf kwijtgeraakt zeg! Vanaf dat moment besefte ik: dit nooit meer. Want niet alleen mijn gezondheid leed er onder, óók mijn gezin! Ondanks dat ik het diepe vertrouwen in het leven was kwijt geraakt, bleef ik geloven dat het anders kon en het beter zou worden.

Mijn leven gooide ik helemaal om en een reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling startte. Na een aantal intensieve maanden van herstel en zelfonderzoek, ontdekte ik mijn eigen unieke waarde en missie. Voor mij is dat het pad waarop alles vanzelf lijkt te gaan omdat ik vanuit vertrouwen en vanuit mijn gevoel keuzes maak. Ik heb echt mogen leren om een fijne balans te creëren die werkt voor mij en mijn gezin!

 Het is mijn missie…  

Om sensitieve vrouwen te begeleiden naar een lichter leven met meer rust en verbinding. Door haar in contact te brengen met haar intuïtie en haar te laten ervaren wie ze in de kern is en oude ballast los te laten. Als holistisch energetisch coach laat ik jou op een andere manier naar jouw leven en problemen kijken. Tevens geef ik jou op mijn eigen positieve manier de handvatten om de wending aan je leven te geven die jij zoekt, immers is het jouw leven en ben jij diegene die jouw leven bepaalt. Ik zal de cheerleader zijn die je nodig hebt.

7

Balance is not something you find! It’s something you create.

  Veelgestelde vragen 
Wanneer start de traning?

Na betaling krijg je direct toegang tot de online academy. Dus houd je mail (en spambox) in de gaten.

Voor wie is de online training interessant?

Voor iedere vrouw, (welke rol ze ook maar te vervullen heeft) die graag meer rust, balans en joy in haar leven wil creëren én ervaren. Zonder daarin nog meer van zichzelf in te leveren en zich schuldig te voelen. Je wil graag innerlijke rust, meer energie, voldoening, persoonlijke groei en meer vrijheid.

 

Wat zijn de kosten voor de training?

Jij kan nu instappen voor 97,- 

Is er mogelijkheid voor persoonlijk contact?

Yes! Je mag mij altijd je vragen mailen naar info@byjantine.nl of een berichtje doen op Instagram.

7

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.