fbpx

Gratis audio

voor direct meer rust in je hoofd en lijf

Voel jij je gespannen, gestrest misschien en merk je dat je op je tenen aan het lopen bent? Of dat je merkt dat als je eindelijk even in de rust zit, je lichaam en vooral je gedachten alle kanten op schieten?  I got your back! 

Ik begrijp het! Er moet ook zoveel gebeuren… De drukte die komt kijken bij het hebben van een gezin, je werk, het huishouden en tel daar de huidige maatregelen bij op. Waardoor er extra druk op je schouders ligt en tijd om te relaxen er nauwelijks in zit. Logisch dat jij je soms afvraagt hoe je alles voor elkaar moet krijgen én ondertussen ook nog probeert die leuke, gezellige vrouw en moeder te zijn!

Dat kan anders!

Daarom voor jou een gratis audio. Ik neem je mee in een intuïtieve oefening die ervoor zorgt dat jij direct meer rust hebt in je hoofd en lijf.

Vul hieronder je gegevens in en binnen 5 minuten ontvang je de meditatie in je inbox en kan je direct aan de slag.

“Steeds had ik het gevoel vast te lopen. Alsof ik maar rondjes bleef rijden op de rotonde en geen afslag nam. Tijdens een doorbraaksessie luisterde Jantine zonder oordeel en wist ze rake vragen te stellen waardoor ik erachter kwam wat mij tegenhield. Met dat inzicht ben ik een paar kleine stapjes gaan zetten waardoor ik weer het gevoel heb dat ik weer in beweging ben. Ik weet dat het een proces is en dat ik het tijd mag gunnen. Óók dat werd helder, dat ik vertrouwen mag hebben en dat door in verbinding met mijzelf te zijn, de juiste keuzes vanzelf komen. Mega waardevol!”

Manon

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.