fbpx

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een kosteloze inzicht sessie van 30 minuten!

Wil jij graag stappen zetten in je persoonlijke groei en weet je niet zo goed waar/hoe je moet beginnen, zit je veel in je hoofd en loop je vast?

Laat mij je op weg helpen. Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden naar een lichter leven met meer rust, energie én plezier! Weer echt kunnen genieten. Ik zie te vaak dat dit niet lukt omdat vrouwen te diep in hun hoofd zitten en daardoor vastlopen. Ondertussen kabbelt het leven voort en blijft de situatie onveranderd. Super zonde!

Daarom heb ik deze kosteloze sessies in het leven geroepen en selecteer ik elke maand een aantal vrouwen die bereid zijn om stappen te zetten en zich kwetsbaar op durven stellen. 

Tijdens deze sessie geef ik woorden aan wat er in jouw energie afspeelt. Dit doe ik door intuïtieve coaching en mij af te stemmen op jou en je verhaal. Hierdoor krijg jij inzichten én geef ik je concrete tips die je direct verder gaan helpen.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

Vul hieronder het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op! 

Ik kijk uit naar je antwoorden op onderstaande vragen! 
Je antwoorden blijven uiteraard tussen ons.

Mijn traject start vanaf €1500,-. Kun jij deze investering maken?

11 + 8 =

ervaringen

Vanochtend een SUPERfijn gesprek gehad met Jantine. Wat een fijn mens zeg!! Heel intuïtief, warm, open, vriendelijk en betrokken. Ik voel me helemaal WOW nu, vol zelfvertrouwen en bewust van mijn pad! Ik raad het iedereen aan om met haar in gesprek te gaan. Zo mooi hoe je, allebei aan de andere kant van Nederland, energie kunt uitwisselen!

Jantine, je bent een topvrouw, dankjewel voor dit geweldige gesprek. Het zal me altijd bijblijven, hoe jij in zo’n korte tijd, precies tot de kern kan komen. 😘

Karien

Na een eerlijk, heerlijk gesprek met Jantine is er veel in werking gezet in mijzelf. Mooie inzichten, bewustwording, richting en bevestiging ❤️ Het was alsof er puzzelstukjes op de plaats vielen, waardoor ik ineens nieuwe mogelijkheden ontdekte. Als jij het gevoel hebt dat je ‘vast zit’, mag ik jou dan van harte een gesprek met Jantine aanraden! Een geweldige, fijne vrouw die misschien ook jou weer op weg kan helpen.

Martine

Tijdens het waardevolle gratis coachinggesprek met Jantine kreeg ik inzicht hoe ik mezelf had klem gezet en hoe ik mijzelf vast hield in beperkende overtuigingen. Logisch dat de energie wegliep, want ik had vrijwel geen oplaadmomenten! Jantine hielp mij om de antwoorden in mijzelf te vinden door de juiste vragen te stellen.

Ik ging het gesprek met spanningshoofdpijn in, maar kwam er met frisse energie weer uit. Ik weet nu hoe ik grip kan krijgen en houden op mijn eigen energielevel in deze nieuwe situatie. Na afloop kreeg ik een terugkoppeling van het gesprek per mail; ideaal om af en toe terug te kunnen lezen welke tips ook al weer uit het gesprek kwamen. Wanneer je het gevoel hebt dat je even de weg terug moet vinden in jezelf, raad ik je echt aan om een gesprek met Jantine in te plannen.

Jennifer

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.