fbpx

Kans maken

op een gratis intuïtieve coachsessie?

Wil jij graag stappen zetten in je persoonlijke groei en weet je niet zo goed waar/hoe je moet beginnen of loop je hierin vast?

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij een lichter leven gaat ervaren met meer rust, energie en verbinding. Zodat je weer écht kan genieten van je gezin. Het leven mag zoveel leuker, lichter en happier zijn! Ik zie te vaak dat dit niet lukt omdat de vrouwen geen idee hebben waar te beginnen of hoe het anders kan waardoor hun situatie onveranderd blijft. 

 Daarom heb ik deze gratis intuïtieve coachsessies in het leven geroepen en selecteer ik elke maand een aantal vrouwen die écht klaar zijn voor persoonlijke groei en stappen willen zetten. Tijdens de sessie geef ik je concrete tips en ontvang je inzichten wat jou verder kan helpen.

Als je bent geselecteerd voor een coachsessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.