Transformatie

Groeiprogramma 

Een persoonlijk 1-op-1 programma voor ondernemende vrouwen die energiek, gelukkig en krachtig in het leven en hun business willen staan. Vrouwen die willen stralen en bereid zijn patronen te doorbreken door in actie te komen en te ontdekken en doen wat écht bij ze past.

Je voelt aan alles dat het de hoogste tijd is voor actie en een volgende stap in jouw leven of bedrijf. Al een behoorlijke tijd loop je met de vraag ‘hoe dan’, want je hebt het idee dat er meer uit jou, je leven en business te halen is dan dat er nu uit komt. Het is alsof je al een poos rondjes rijd op de rotonde. Je wil wel anders, maar je durft geen afslag te nemen omdat je niet precies weet wat het is wat jij wil, nog niet helemaal jezelf kan zijn en daarnaast de lat erg hoog hebt voor jezelf.

Eigenlijk weet jij dat dit het moment is om jouw eigen pad te gaan bewandelen. Dat pad waarop alles vanzelf lijkt te gaan omdat je vanuit vertrouwen en vanuit je kart keuzes maakt. Je hebt al wat stappen gezet, maar blijft het lastig vinden knopen door te hakken doordat je veel in je hoofd zit en moeilijk bij je gevoel kan komen. Hierdoor ervaar je veel ruis en prikkels en weinig balans.

 

 Herken jij je hier in?  

L

Je loopt soms vast, zit veel in je hoofd en mist de verbinding met je gevoel en met wat je nou écht zou willen. Eigenlijk durf je niet zo goed te voelen.

L

Je ervaart momenteel weinig houvast en des te meer prikkels en ruis doordat je veel bezig bent met anderen, waardoor je jouw eigen richting niet helder hebt.

L

Je leest veel zelfhulp boeken en hebt de nodige research al gedaan. Je weet al heel veel of beter gezegd, je weet het allemaal wel. Alleen nog doen!

L

Je bent heel streng voor jezelf. Je vindt dat je niet mag klagen waardoor je jouw emoties en verlangens voor jezelf houdt. 

L

Je hebt momenteel weinig puf en nauwelijks energie om überhaupt die leuke en gezellige vrouw, moeder of vriendin te zijn. 

L

Je voelt mensen en situaties heel goed aan en ziet dit nu nog vooral als vervelend en lastig omdat je snel leegloopt op energie.

Ontdek

Jouw stip aan de horizon en ga voelen welke stappen jij daarin mag gaan zetten. Als je niks doet, gaat er niks veranderen en blijft de situatie zoals die is.

Wat als ik je vertel dat het ook 

Anders kan?

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemende vrouwen die energiek, gelukkig en krachtig in het leven willen staan. Vrouwen die willen stralen en bereid zijn patronen te doorbreken door in actie te komen!

Jij bent klaar om verwachtingen van anderen los te laten, je eigen koers te varen en keuzes te maken die daaraan bijdragen. Eigenlijk wacht je op het juiste moment, alleen lijkt die er nooit te zijn. Jij merkt dat je huidige situatie (belemmerende overtuigingen, angsten, blokkades etc.) niet meer passend is voor jou en dat je bewust mag en wilt kiezen voor persoonlijke groei. Je wil ontdekken hoe je uit je hoofd komt en meer in contact kan komen met je gevoel (gut feeling) en intuïtie. Zodat jij kan gaan voelen wat jij wilt gaan betekenen en alles weer kan gaan stromen. Ik geloof erin wanneer jij goed afgestemd bent op je eigen pad, je precies de juiste mensen aantrekt. Want jouw puurste energie is jouw aantrekkelijkste energie van waaruit jij anderen inspireert en een golf van positiviteit de wereld in brengt.

Jij bent je eigen grootste saboteur en ik kan het weten, want afgelopen jaar stond ik in jouw schoenen. Nadat ik herstelde van een burn-out ging ik mijn eigen bedrijf opzetten. Ik dacht dat het peace of cake zou zijn (letterlijk, maar dat vertel ik je graag tijden eens intake meer over). Echter bleef ik (onbewust) op de rem trappen, in mijn comfortzone en verviel ik met enige regelmaat ook nog terug in mijn oude patronen en gewoontjes, ik noem het mijn schaduw en die schaduw remt mij.

Oók jij hebt die schaduw. Onbelichte emoties, patronen, ervaringen of mensen die we nog een keer/wat vaker in het licht mogen zetten. Doe je dat niet, dan zul je merken dat er altijd een soort sluier over je heen hangt, je kan er de vinger niet op leggen. Een bepaalde ruis en verstoring in jouw energie. 

Wat ik deed was mijzelf (onbewust) vast blijven klampen bij de gedachte ‘niet goed genoeg te zijn’ en ‘niet genoeg waarde geven’. Waardoor ik mijzelf overspoelde met veel informatie en kennis, waardoor mijn hoofd nog voller kwam te zitten, weinig energie overhad en way to much ideeën waardoor ik uiteindelijk geen stappen zette.. De onrust in mijn hoofd, teleurstelling in mijzelf en de frustraties wat het meebracht waren zo ontzettend zonde, totdat ik in actie kwam en hulp inschakelde voor een stok achter de deur. Van dromen, daadwerkelijk gaan doen!

Ook jij hebt twee keuzes: je kan het namelijk zelf blijven proberen, onbewust vasthouden aan oude pijn en overtuigingen om er vervolgens achter te komen dat je nog steeds rondjes rijdt. Of je kunt ervoor kiezen om samen aan de slag te gaan met een coach die het pad ook kent en bewandeld heeft.


Stop met zoeken

Buiten jouzelf. Ik geloof dat jij precies goed bent zoals je bent en alles al in jou zit. Dat jij contact mag gaan maken met jouw inner spark om je eigen waarde te gaan ervaren.

Jij bent je eigen grootste saboteur

En ik kan het weten, want afgelopen jaar stond ik in jouw schoenen. Nadat ik herstelde was van een burn-out zette ik mijn eigen bedrijf op. Ik dacht dat het peace of cake zou zijn (letterlijk, maar daar vertel ik je graag een andere keer meer over). Echter bleef ik (onbewust) op de rem trappen, in mijn comfortzone en verviel ik met enige regelmaat ook nog terug in mijn oude patronen en gewoontes. Ik noem het mijn schaduw en die schaduw remt mij af.

Oók jij hebt die schaduw. Onbelichte emoties, patronen, ervaringen of mensen die we nog een keer/wat vaker in het licht mogen zetten. Doe je dat niet, dan zul je merken dat er altijd een soort sluier over je heen hangt, je kan er de vinger niet op leggen. Een bepaalde ruis en verstoring in jouw energie. 

Wat ik deed was mijzelf het verhaal te blijven vertellen ‘niet goed genoeg te zijn’ en ‘niet genoeg waarde te geven’. Waardoor ik mijzelf overspoelde met veel informatie en kennis, waardoor mijn hoofd vol kwam te zitten, weinig energie overhield en way to much ideeën waardoor ik uiteindelijk geen stappen zette. De onrust in mijn hoofd, teleurstelling in mijzelf en de frustraties wat het meebracht waren zo ontzettend zonde, totdat ik in actie kwam en hulp inschakelde voor een stok achter de deur. Van dromen, daadwerkelijk gaan doen!

Ook jij hebt twee keuzes: je kan het namelijk zelf blijven proberen, onbewust vasthouden aan oude pijn en overtuigingen om er vervolgens achter te komen dat je nog steeds rondjes rijdt op de rotonde. Of je kunt ervoor kiezen om samen aan de slag te gaan met een coach die het pad ook kent en bewandeld heeft.

Afgelopen 2 jaar investeerde ik duizenden euro’s en veel tijd in mijzelf. Mijn persoonlijke ontwikkeling ging in een razend tempo. Tijdens mijn ontdekkingsreis leerde ik patronen doorbreken, emoties doorleven en ontdekte wie ik was en wat ik belangrijk vond in het leven, waardoor ik enorm veel voldoening ervaar. Het veranderde mijn leven positief!

 Over Jantine 

Ik zie nog zoveel vrouwen zichzelf tegenhouden om echt te gaan stralen!

Don’t get me wrong, ik herken dat als geen ander. Het leuke vind ik altijd: dat wat jij in een ander ziet, heb jij ook. Oftewel, jij ziet de waarde van iemand anders en onderschat jouzelf.

Als coach, spreker en trainer, coach ik ondernemende vrouwen op hun mindset (= betekend vertaald overtuiging) en het in balans brengen van hun hoofd en hart.

Ik werk heel intuïtief en daarom zal geen enkel traject hetzelfde zijn. Tijdens het doorlopen van het groeiprogramma gaan we aan de slag verschillende methodes om jouw energie weer vrijuit te kunnen laten stromen. Op zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau vindt er een transformatie plaats.

Je gaat jouw verhaal (wat jij jezelf nu nog keer op keer verteld) herschrijven en jouw nieuwe waarheid gaat jou next level brengen. Het groeiprogramma is geschikt voor iedereen die zich persoonlijk (en als ondernemer) wil ontwikkelen.

Als coach ben ik persoonlijk betrokken en heb ik ervaren dat werken aan persoonlijke groei ook met lichtheid en humor kan.

Disclaimer: Ik ben geen therapeut, wat inhoudt dat ik binnen mijn coaching vooral op de toekomst gericht ben. Wel zit er innerlijk kind-, schaduw- en energetisch werk verweven in mijn aanpak en programma, waardoor er wel een diepgaand helingsproces tot stand komt op dieper niveau.

 

Ik geloof

Dat echte rijkdom van binnen zit en dat wanneer jij voelt wat je wilt betekenen, alles weer kan stromen.

Deze dames gingen je voor

Lees hoe deze vrouwen de exclusieve 1-op-1 coaching ervaren hebben en wat het ze heeft opgeleverd. 

Het fijnste aan het FireUp traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende. Nu, na het afronden van het FireUp traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.

Florine

Het is vooral heel fijn om duidelijk en helder te krijgen van wat ik nu doe en wat wil ik eigenlijk Tegenwoordig luister ik meer naar mijn behoeftes en handel hiernaar. Neem mezelf serieus, wat een heel fijn gevoel geeft. Me-time, ontspanning, bewust voor mezelf durven kiezen, nee te durven zeggen, lief zijn voor mezelf… Al deze punten zijn enorm belangrijk om het beste uit mijzelf te kunnen halen. Door hier bewust naar te kijken en mee aan de slag te gaan, groei ik in mijn eigen kracht. Jantine is een positieve vrouw en brengt haar kennis op een fijne manier over. Ik vind het fijn dat ze een open houding en geen oordeel heeft. Haar communicatie is helder en duidelijk, draait nergens om heen. Het voelde gelijk vertrouwd om persoonlijke verhalen met Jantine te delen.
Chantal

Ik ben ontzettend blij dat ik met dit programma ben begonnen! Ik ben hier ingestapt omdat het tijd was om aan mezelf te gaan denken. Door het programma werd ik op mijzelf gewezen. De opdrachten laten mij over dingen nadenken en ik ben het positieve weer gaan in zien. Want als mij dit nu lukt, kan ik dat straks. Ik hebt een doel voor ogen gekregen. Het heeft me meer tot mezelf gemaakt. Ik kies nu voor mezelf. Want mijn lichaam gaf aan dat ik niet verder kon en heb de stap genomen om er naar te luisteren en dat doet me goed hoe moeilijk het ook was. Jantine staat altijd voor je klaar ook al zijn het soms kleine dingen voor haar is niks gek, de kleine dingen die ze zegt doen het hem en geven je het gevoel dat je alles weer aan kan.

Sanne

Vrolijk, positief, happy, krachtig, energievol. 
Het is echt mogelijk, óók voor jou!

Hoe ziet het traject eruit?

w

Kick-off

Persoonlijke begeleiding

Online leeromgeving

Reiki afstands behandelingen

A

Kick-off sessie

Tijdens deze Kick-off van 1,5 uur gaan we alvast jouw richting wat helderder maken. Tevens stippelen we een roadmap voor de komende 3 maanden uit. Door een steeds duidelijker beeld te hebben van waar jij naartoe wilt, wordt het ook steeds gemakkelijker jouw eerst volgende logische stap te zetten. De kick-off vindt online plaats (of in Leeuwarden).

A

Persoonlijke begeleiding

3 maand persoonlijke en individuele begeleiding van een gecertificeerd coach, personal cheerleader, webdesigner en ervaringsdeskundige. Ik begeleid je in het proces om jezelf te herontdekken, contact te maken met je gevoel en door mentale blokkades heen te breken. Je hebt om de 2 weken een coachgesprek van 60 minuten. 

A

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waarin ik je aan de hand neem bij jouw ontdekkingsreis. Zo heb je de handvatten & tools overzichtelijk op 1 plek. Je behoudt minimaal 2 jaar toegang tot deze leeromgeving t.w.v. 697,-

A

Reiki behandeling

Iedere maand ontvang je een Reiki afstandsbehandeling (jup! Je kan gewoon thuis vanuit je eigen vertrouwde omgeving Reiki healing te ontvangen) van 30 minuten. Reiki spreekt het zelf herstellend vermogen van je lichaam aan en werkt ondersteunend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritiueel niveau. Lees hier meer over Reiki

 Na het groei programma… 

N

Sta jij steviger in je schoenen ervaart meer voldoening en vrijheid, waardoor je op jezelf durft vertrouwen.

N

Meer focus en helderheid over jouw situatie en over de keuzes die jij mag gaan maken die echt bij jou passen.

N

Ben jij meer in contact met jezelf en jouw intuïtie en kun je in contact met anderen dichterbij jezelf blijven.

N

Ervaar jij meer rust in je hoofd en lichaam omdat je meer inzicht hebt op jouw leven.

N

Kun jij makkelijker keuzes maken die bijdragen aan jou behoeften en verlangens.

N

Zit jij lekkerder in je vel en weet jij hoe je stappen zet vanuit de juiste energie, zonder belemmeringen. 

N

Weet jij hoe je jouw negatieve self talk kan ombuigen naar een positieve en helpende gedachten.

N

Heb jij praktische handvatten die je de rest van je leven kunt inzetten.

Laat mij je helpen

Ik gun jou een energiek, plezierig en voldaan leven die volledig in lijn is met wie jij bent en wat jou gelukkig maakt. Ook gun ik het je om niet langer aan te modderen en vanuit helderheid en focus je eerste stappen te zetten. 

Ervaringen

Mijn grootste inzicht tot nu toe is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coachgesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol! 

Enna

De eerste stap zetten vond ik zo spannend en o wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste moment voelde het vertrouwd bij Jantine en kreeg ik gelijk na ons eerste gesprek fijne tools aangereikt die ik ben gaan toepassen. Het traject heeft mij veel opgeleverd, zoals dat ik mijn positiviteit weer terug gevonden heb en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik kan nu makkelijker keuzes maken die ook goed zijn voor mijzelf zonder me daar dan weer schuldig over te voelen.

Sanne

Met een eigen bedrijf sta ik voortdurend ‘aan’. En merkte ik dat ik chaotisch aan het worden was maar ook gestrest omdat ik foutjes ging maken. Het plezier in ondernemen verdween daardoor en juist op dat moment kwam Jantine haar aanbod voor de Pilot ronde voorbij. Ik heb geen moment getwijfeld en heb mij meteen aangemeld. Ondanks dat we nog maar halfweg zijn, heb ik geleerd om te gaan met stress situaties en hoe meer structuur te creëren waardoor ik nu meer focus en energie heb. Ennn, ook weer meer plezier haal uit mijn bedrijf =)

Hendrika

“Jantine is een positieve vrouw en brengt haar kennis op een fijne manier over. Ik vind het fijn dat ze een open houding en geen oordeel heeft. Haar communicatie is helder en duidelijk, draait nergens om heen. Het voelde gelijk vertrouwd om persoonlijke verhalen met Jantine te delen.”

Chantal

    Ik kan jou helpen   

als jij…

A

Klaar bent met aanmodderen en stappen wil gaan zetten. En dit keer écht! Van: dromen, nu ook daadwerkelijk doen! Aankomende weken ben ik jouw stok achter de deur.

A

Er voor open staat licht te laten schijnen op jouw schaduw om zo je blinde vlekken zichtbaar te maken. Hiervoor maak ik gebruik van mijn intuïtieve vermogens zodat ik je kan helpen om dat waar jij (nog) niet bij kan, zichtbaar wordt.

A

Helderheid en focus nodig hebt om in beweging te komen.

A

100% commitment van jouw kant om het allermeeste uit dit traject te kunnen halen.

Ben jij de ondernemende vrouw die het tijd vindt om te laten zien wie jij echt bent? En voel jij een ‘hell yes’!

Deelname aan het GROEIprogramma is op basis van intake. Voel jij dat het het GROEIprogramma iets voor jou is en zou je hier graag met mij over willen sparren? Stuur mij dan een berichtje, zodat we in een vrijblijvend gesprek, samen nagaan of dit traject voor jou klopt of dat iets anders beter bij je past. Ik ben hier echt om je te helpen en ik kies er heel bewust voor om dat uitsluitend te doen met vrouwen die er 100% voor willen gaan en met wie het energetisch lekker matcht. Daarom is er een selectie procedure.

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik binnen 48 uur contact met je op. 

6 + 15 =

Ja maar…

Is het traject ook geschikt als ik een burn-out heb?

Ja en nee. Ja ik kan jou helpen, echter is de eerste fase bij een burn-out gericht op lichamelijk herstel en rust (die jij jezelf ook echt mag gunnen), waarbij je dus langer de tijd nodig hebt voor je proces dan de 12 weken van dit persoonlijk traject. Dit omdat je concentratie eerst heel laag is en ik het super belangrijk vind dat jij eerst lichamelijk rust neemt en meer energie en kracht opbouwt, voordat dat jij gaat focussen en gaat knallen.

Wil je even sparren of dit het juiste moment is? stuur mij dan even een mailtje. Ik zal altijd eerlijk zeggen of ik de juiste persoon ben of dat ik je doorverwijs naar een collega.

Ik heb het geld op dit moment niet

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je geen keuze maakt? Stel je eens voor…de vrijheid die je de komende maanden misloopt als je zelf maar wat blijft aanrommelen? Weet je hoe veel tijd en genietmomentjes dat dit je kost? Wat zou het je opleveren als je wel die rust, energie én tijd voor jezelf creëert? Dat je meer kunt genieten en uit je leven kan halen in hetzelfde tijdsbestek. Dat je samen met mij aan de slag gaat om de eerste stappen te zetten.

Mijn klanten roepen nadien dat het de investering meer dan waard is, want wanneer jij de basis hebt pluk je daar jaren later nog de vruchten van. Zou dit een investering waard zijn?

 

Ik ga op vakantie, kan ik dan wel instappen?

Jazker, dat is mogelijk. We plannen onze sessies dan gewoon om je vakantie heen.

Ik ben er nog niet klaar voor denk ik

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je deze pagina leest? Wil je wel echt groeien als persoon? Of wil je in deze benauwde situatie blijven? Wat gaat er de komende periode veranderen aan je huidige situatie als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoe zou je leven er dan over vier maanden uitzien?

Ik spreek veel vrouwen die net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress.

Ik twijfel nog

Ik begrijp dat je twijfels hebt, dat is ook gezond. Je moet weloverwogen keuzes maken. Maar zeg eens eerlijk: waarover twijfel je? Weet je dat? Vraag je je af of dit wel bij je past?

Ik zou je graag drie belangrijke vragen willen stellen die andere vrouwen net als jij erg hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. 1. Helpt dit Programma je met het krijgen wat je wilt? 2. Ben je bereid en in staat te investeren? 3. Zou je met mij samen willen werken?

Als je een “Ja” kunt geven op alledrie de vragen, dan moeten we het maar gewoon gaan doen, toch?!

Wanneer start het traject?

We starten elke eerste week van de maand. Als dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, geen probleem, dan neem ik contact met je op voor een andere startdatum.

Waarom zijn de gesprekken online?

Uit ervaring blijkt dat online sessies minstens zo effectief, verbindend, comfortabel én succesvol zijn als face-to-face. Maar dan met bijkomende voordelen: geen reistijd, meer focus, veilig vanuit een plek die comfortabel is voor jou.

Mijn vraag staat er niet tussen

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.