Sparkle & Shine

Sessie

Herken je dat jij jezelf afvraagt wat het is wie of wat echt bij je past? Dat jij soms vanuit het niks totaal energieloos voelt en je afvraagt hoe jij weer in de flow kan komen. Of dat jij aan jouzelf (kan ook als ondernemer) twijfelt en vragen hebt zoals: wat is het wat ik écht leuk vind, waar krijg ik energie van en wat het is wat mij uniek maakt?

Misschien vind je het wel lastig
keuzes te maken voor en vanuit jezelf die bijdragen aan jouw stip aan de horizon. Of voelt het regelmatig dat jij jouw eigen grens aan het oprekken bent voor een ander. Als jij jezelf hierin herkent dan is een Sparkle & Shine sessie absoluut iets voor jou.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

Wat vind jij nou echt

Belangrijk?

Eigenlijk weten maar weinig vrouwen wat echt bij ze past en wat ze belangrijk vinden. Terwijl deze kennis onmisbaar is om goede besluiten en keuzes te maken. Besluiten en keuzes die echt bij jou passen. Keuzes die ervoor zorgen dat jij niet wordt leeggezogen omdat ze ingaan tegen jouw waarden.

Tijd om daar wat aan te doen en meer inzicht te creëren in wat invloed heeft op jouw balans. En door te ontdekken waar jij energie van krijgt en waardoor jij je zelfverzekerder gaat voelen!

 Herken jij dit? 

N

Je vraagt jezelf regelmatig af wie of wat écht bij jou past (ook qua energie en klanten).

N

Je hebt behoefte aan meer inzicht in jouzelf en in jouw kwaliteiten en valkuilen te krijgen.

N

Je merkt dat je regelmatig een disbalans ervaart alleen niet zo goed weet waardoor.

N

Je twijfelt weleens aan jezelf en wat jou uniek maakt als persoon en / of ondernemer

N

Het maakt je weleens onzeker omdat het bij een ander zo vanzelf lijkt te gaan.

N

Je roept weleens dat je dit werk niet tot je 50ste wil gaan doen. Maar wat dan wel?

N

Je bent heel bewust met je energie aan de slag en toch voel jij je regelmatig laag in energie.

N

Je bent benieuwd wat jouw kwaliteiten zijn van uit jouw kern. Oftewel wie jij diep van binnen bent.

Ik geloof

 

Dat je hoofd en hart veel meer verbonden mogen worden zodat jij kunt gaan ontdekken en doen wat precies bij jou past!

Tijdens deze sessie ga jij 

Ontdekken…

 Wat jouw 2 meest sterke kernkrachten zijn. Datgene wat jou typeert, waar jij de meeste energie van krijgt en waar jouw talenten in verborgen liggen. 

Want wat is waar jij energie van krijgt? Ben jij een gevoelsmens, vertrouw jij op je intuïtie, ben je introvert of juist meer extravert? Ben jij een geboren leider, een denker, een echte doorzetter of ben jij juist zeer flexibel?

Waarvan krijg jij de allermeeste energie? Als je lekker weg kan dromen en creatief bezig kunt zijn of ben jij iemand die graag voor een ander zorgt. Misschien ben jij wel iemand die energie krijgt van lekker voortbouwen en dingen fixen of gewoon het type wat meer voor eindresultaat gaat. Wat het ook is, het zijn positieve KernKrachten. Vaak zijn we ze voor lief gaan nemen of kan het zijn dat een van jouw krachten weggestopt is omdat jij je bent gaan aanpassen aan de norm.

Belangrijk is dan ook om te ontdekken: ben jij zo vanuit je innerlijke kern of omdat het van je verwacht wordt?

Wat het traject je oplevert

N

Meer helderheid over jouw situatie en in wat écht bij jou past.

N

Meer inzicht in jezelf wat voor innerlijke rust en voldoening zorgt.

N

Jij kunt je sterker met jezelf verbinden en hierdoor jouw veerkracht vergroten.

N

Je weet welke unieke KernKrachten jou de meeste energie geven (naast slapen & relaxen natuurlijk).

N

Je leert jouw voorkeuren en talenten herkennen en ontdekt hoe jouw kwaliteiten tot uiting komen. 

N

Gemakkelijker (bewustere) keuzes maken, doordat je beter weet wat wel en niet bij je past.

N

Ervaar jij meer zelfvertrouwen en straalt dit ook uit. Sparkle & Shine babe!

“Jantine geeft je direct een heel fijn en toegankelijk gevoel. Waardoor je je erg op je gemak voelt bij haar. Door middel van allerlei vragen die ze aan je stelt kom je uit op twee kernkrachten van jezelf. Deze waren voor mij ontzettend herkenbaar. Namelijk Realistisch en Respectvol. Zodra ze samen met jou de kaarten uitlegt, vallen er allerlei puzzelstukjes in elkaar. En begint er een energie te stromen van enthousiasme, want hier krijg ik inderdaad energie van. Ook krijg je handvatten om hierin een balans te vinden want als je teveel geeft in een bepaalde kernkracht kan dat jezelf ook juist weer remmen. Ik denk elke dag als ik een vorm van disbalans voel terug aan mijn 2 kernkrachten. Voor mij is het daardoor een waardevolle tool. Bedankt lieve Jantine.”

Wendy – Praktijkinverbinding.nl

Hoe ziet een sessie eruit?

w

Sparkle & Shine sessie

i

PDF verslag

Follow Up gesprek

A

sparkle en shine sessie

Tijdens deze sessie spelen we het Tweekracht spel. Ik leid ik jou door een aantal vragen heen. Met het uiteindelijke resultaat dat er 2 KernKrachten overblijven die jou typeren. Puzzelstukjes zullen op hun plaats gaan vallen, want het gaat om dingen die voor jou heel natuurlijk en gemakkelijk gaan. Voor jou zijn ze ‘gewoon’. De sessie vindt plaats via Zoom en duurt ca. 1,5 tot max 2 uren.

A

pdf verslag

Binnen een week ontvang jij een PDF verslag met daarin jouw unieke krachten uitgewerkt, wat je valkuilen kunnen zijn, welke uitdagingen je tegen kan komen en welke positieve eigenschappen jij bezit. Tevens ontvang je een audio bestand van onze Zoom call zodat je deze als naslag kunt raadplegen

A

follow up gesprek

Een evaluatiegesprek van 20 minuten na afloop van de sessie welke binnen 3 tot 6 weken na de sessie gepland kan worden. Waarbij we samen verdere stappen uitstippelen die je mag gaan zetten de komende tijd. Als we beide de behoefte voor een vervolgtraject voelen, dan bespreken we dit ook.

P

Extra

Welke belemmering kom jij momenteel regelmatig tegen? Of tegen welke situatie zit jij aan te hikken? Of is er iets wat jij graag wil in jouw leven en heb je geen idee waar te beginnen? Tijdens de Sparkle & Shine sessie is er de ruimte om hier dieper op in te gaan en te kijken wat jou hierin kan ondersteunen vanuit jouw eigen energieveld.

“Wie we werkelijk zijn, ligt in onszelf verborgen”

Ervaringen

“Heel bijzonder om te zien hoe je door een aantal vragen je kernkracht kan ontdekken. In mijn geval had ik de kernkracht improviserend en scherp. Van de laatste wist ik dat ik hem bezat maar vond ik het vooral lastig om hem te uiten omdat ik hem meer als last zag. Door de sessie kreeg ik een hele nieuwe kijk op ‘scherp’ zijn. Zo kan ik nu de positieve kanten daarvan juist overbrengen. Toevallig kreeg ik er gisteren nog een compliment over van collega’s. Grappig om te zien dat je jezelf soms beperkt terwijl dat helemaal niet nodig is omdat, wat jij denkt dat je zwakke kant is, soms heel erg gewaardeerd wordt door anderen. Mooie inzichten gekregen over wie ik ben. Een aanrader!”

Tiny

Heel erg bedankt voor deze sessie en het verslag. Vooral de aanvulling in je mail heb ik veel aan. Ik vond het een interessante sessie en ik snap nu beter waar mijn kracht op zowel persoonlijk en professioneel vlak ligt. De realiserende bouwende kant mag ik echt meer laten zien. Met de zachte kant vind ik het niet moeilijk om iets te delen, de realisator kant wel. Maar het gaat inderdaad om vrouwen waar het vuurtje bij uit is, die mag ik helpen. Deze sessie heeft mij als ondernemer geholpen, vooral eigenlijk het advies wat jij geeft.

Wat doe ik nu en hoe kan ik die kernkrachten meer inzetten? Op welke manier kan ik de klantenstroom op gang krijgen? Dat is de meerwaarde die jij levert. Met jouw intuïtieve manier heb jij mij verder geholpen in mijn business. Echt super tof! Nogmaals bedankt voor de leuke sessie.”

Debbie

jezelfop1.nl

“In mijn proces op zoek naar wat ik echt wil en kan betekenen heeft deze sessie mij belangrijke inzichten gegeven. Doordat je snel en gevoelsmatig moet reageren op een aantal vragen, kom je tot kernkrachten, die je mogelijk eerst niet verwacht. Bij mij was dat ook het geval bij één van de twee krachten. Na er verder met Jantine over gesproken te hebben en het een aantal dagen te laten bezinken, werd het me opeens duidelijk: Dit klopt! Dit is wat ik wil! Dit is wat bij mij past. Hier krijg ik energie van. Heel bijzonder en waardevol. Het ‘woorden geven’ aan kernkrachten maakt dat je je eigen basis duidelijk hebt en daar verder op kan gaan bouwen en vertrouwen.

Mijn twee kernkrachten ga ik nu nog bewuster inzetten. Ze mogen echt gezien (gaan) worden!”

Carine

krachtkaarten.nl

Ik ben zelf zekerder geworden en gaan geloven dat mijn superkracht echt ontwikkelen is. Het is belangrijk voor mij om ergens naar toe te werken en resultaat te kunnen behalen en dat ik me moet blijven ontwikkelen ik herkende mezelf helemaal in mijn kernkrachten Resultaatgericht en Verdiepend.

Nadat ik ze op papier zag staan begon ik te begrijpen waarom ik bepaalde worstelingen in mijn werk ben tegen gekomen. De onduidelijkheid en het niet weten waarvoor ik het doe en de richting waar ik naar toe moet gaan, miste ik.

Daarnaast had ik het idee van stil staan, niet vooruitkomen en ik mezelf dus niet ontwikkelde. En als ik dit wel een beetje ervaarde, was het vooral niet in de richting die mijn interesse had.

Dit zorgde ervoor dat ik in een aantal van mijn valkuilen ben blijven hangen. Deze sessie en uitslag was zeker een openbaring, want toen ik de connectie voor mezelf kon leggen tussen mijn kwaliteiten en valkuilen, begreep ik waarom ik deze gevoelens en uitingen had.

Het was voor mij zeer fijn en leerzaam om deze sessie te doen. Plus Jantine je was zeer oplettend en doortastend😘

Patricia

De sessie heeft mij erg aan het denken gezet! De 2 kernkrachten herkende ik al maar zie ik nu ook steeds terugkomen. Dat vind ik wel heel grappig. Het heeft mij wat bewuster gemaakt van mijn krachten en dat hoop ik straks in mijn nieuwe baan in te kunnen zetten.

Ilse

“Ik vond de Sparkle & Shine sessie enorm leuk en fijn om te doen. Bij Jantine voelt het direct vertrouwd. Ze is een hele lieve meid. Het 1e kaartje die naar voren kwam uit de sessie sloot echt voor 110% aan op mij. De 2e was zoeken, maar ook dat is helemaal zoals het moest zijn.”

Jacoline

“Ik vond het in het begin best wel spannend en wist niet heel goed wat ik er van moest verwachten, maar stond er zeker open voor. Toen we begonnen vond ik sommige vragen best lastig omdat je dan bij beide stellingen denkt; dit past wel bij mij… er kwam ook eerst een kracht uit dat ik niet vond passen. Door een stapje terug te doen, alsnog voor de andere stelling gekozen waar ik zo over twijfelde en toen wel bij mijn juiste krachten uitgekomen. Er worden zoveel  punten omschreven dat ik herken en dat maakt mij eigenlijk heel krachtig. Door die bevestiging voel ik mij zekerder. Ik ben nu heel erg aan het ontdekken hoe ik mijn beide krachten in balans kan houden, want dat was afgelopen jaren steeds mijn valkuil… Ik merk sinds ik dit inzicht heb dat ik steeds meer stil sta bij; ‘o ik raak uit balans’. Het heeft me zeker geholpen over mijzelf na te denken, over mijn dromen en voornamelijk een hou vast zodat ik beter voor mezelf zorg.”

Ursela

“Als je het vuur in jezelf vindt,
is de warmte aanstekelijk voor de mensen om je heen”

Mijn KernKrachten zijn verdiepend en grensverleggend.

De zoektocht naar mijzelf ontstond nadat in in 2018 met een burn-out thuis kwam te zitten. Wie was ik dan zonder alle overtuigingen van mijzelf en van anderen? Wat was het waar ik energie van kreeg? Wie was ik dan? Allemaal vragen die mij bezig hielden en waarvan ik het antwoord niet wist. Ik zat zo in mijn hoofd, zoekende naar de sleutel om weer verder te kunnen.

Wanneer je veel spanning en stress ervaart, kan het zomaar eens zijn dat één van jouw kernkrachten ondergesneeuwd is. Dat deze niet gewaardeerd en geaccepteerd wordt door jouzelf of de mensen in je directe omgeving. Hierdoor loop jij op je tenen, om maar alle ballen in de lucht te houden met veel frustratie en moeheid tot gevolg.

Hoe mooi is het om te ontdekken wie jij diep van binnen bent, zodat jij de connectie met jouzelf kunt herstellen, jij weet hoe jij jouw eigen batterijtje op kunt laden en dingen gaat doen waar jij energie van krijgt? 

Ook als ondernemer is dit een fantastische aanvulling om te weten hoe jij kan gaan ondernemer en welke klanten energetisch op jou aanhaken!

 

 

 Wie jij in essentie bent 

Mijn KernKrachten zijn verdiepend en grensverleggend. Vooral die laatste was bij mij ondergesneeuwd. Ik weet nog dat het schaamrood op mijn wangen stond, ik, grensverleggend? Ik moest er letterlijk aan wennen… Sinds ik mijn grensverleggende kracht, die altijd vooruit wil, heb geaccepteerd ben ik meer en meer in mijn kracht komen staan. Daarnaast herstelde ik sneller van mijn burn-out, doordat ik keuzes ging maken die bijdroegen aan mijzelf, mijn geluk en aan meer balans. Het grensverleggende zie je ook terug in mijn coaching en training. Ik wil het verschil maken, jou aanzetten van ‘het wel weten’ naar daadwerkelijk doen. Jou vooruit helpen, jouw blokkade oplossen zodat jij je erna vrijer en lichter gaat voelen.

Tegenover de grensverleggende kracht staat mijn dromerige verdiepende kracht. Ik houd van de diepere laagjes, voel mensen heel goed aan en merk op waar een blokkade zit. Daarnaast kan ik heel doortastend zijn, wat soms confronterend voor de ander kan zijn omdat het een pijn aanraakt. Echter weet ik, dat daar waar pijn zit, ook je kracht ligt en dat het nodig is om deze naar de oppervlakte te kunnen halen om meer energie, balans, geluk en positiviteit in je leven te gaan ervaren.

Mijn eigen unieke krachten maken dat ik meer balans in mijn leven ervaar en mij heel krachtig voel.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.