Als klein meisje

Droomde ik van ‘het ideale’ plaatje.

De rode draad in mijn leven is geweest dat ik vooral vanuit mijn hoofd leefde door keuzes en beslissingen te maken die logisch waren en voor zekerheid zorgden.
Doen wat hoort‘ in plaats van wat goed voelt.

Gevoelens en emoties? Die stopte ik weg. Want ik had niet geleerd hiermee om te gaan. Ik leerde om vooral voor anderen klaar te staan en dat hard werken nodig was om leuke dingen te kunnen doen.

Dit brak mij op!

.

 

 

 

 

 

 

 

.

Ik schaamde mij 

Voor dat gevoel!

Toen ik ‘het leven voor elkaar had’: Ik was getrouwd, had een koophuis, eigen bedrijf, twee gezonde kinderen, jaarlijks op vakantie en 2 auto’s voor de deur… Voor de buitenwereld zag het er allemaal fantastisch uit! Echter ervoer ik regelmatig periodes van onrust, had ik regelmatig een flinke dip en schaamde ik mij ondertussen voor het gevoel dat ik eigenlijk niet zo gelukkig was! Deze gevoelens hield ik voor mij, ik durfde ze niet uit te spreken want ik schaamde mij ervoor dat ik als jonge vrouw, ongelukkig was. Daarnaast zag ik vriendinnen en collega’s volop genieten van hun leven terwijl ik het leven ervoer alsof ik stilstond en geen doel voor ogen had. Ik wilde wel graag anders, maar wist niet hoe!

Zo kon het leven toch niet bedoeld zijn?

Dit moest toch anders kunnen? Ik voelde aan alles dat er meer mogelijk was, maar hoe dan? Ondertussen leed niet alleen mijn gezondheid hieronder maar óók mijn gezin. Ik voelde dat ik na lang aanmodderen een beslissing mocht gaan maken. In 2016 vonden er een aantal levensveranderende gebeurtenissen plaats. Ik ging scheiden van mijn jeufdliefde en tevens vader van mijn 2 kinderen, stopte met mijn eigen bedrijf (in het vervaardigen van bruidstaarten), klopte weer aan bij mijn oude werkgever en voor het eerst in mijn leven ging ik ‘op mijzelf’ wonen.

‘wanneer je blijft doen wat je deed,

krijg je dat wat je altijd kreeg’

Juni 2018

Uiteindelijk trapte ik in dezelfde valkuil!

Mijn leven was weliswaar anders ingericht, echter bleef ik mijn emoties en gevoelens wegstoppen en vanuit mijn hoofd leven. Ik was ontzettend druk met mijn leidinggevende functie in een drogisterij, co-ouderschap en een nieuwe relatie! Ik bleef mij op alle vlakken 110% inzetten omdat ik mij zo ontzettend verantwoordelijk voelde.

Doordat ik het masker van de vrolijke en behulpzame Jantine bleef ophouden en mij bleef aanpassen aan de verwachtingen opgelegd door mijzelf en anderen, merkte ik op dat ik het allemaal niet meer trok. Ik liep leeg, had nauwelijks energie, was emotioneel en ik had vage lichamelijke klachten. Het brak mij op!

In 2018 viel ik uit met een burn-out en kwam thuis te zitten. Ik was op, voelde me leeg en kon niet meer. Van de vrolijke, blije en enthousiaste Jantine was weinig over. Het roer moest om!

Want man, wat was ik mezelf kwijtgeraakt zeg! Vanaf dat moment besefte ik: dit nooit meer… Niet alleen mijn gezondheid leed er onder, óók mijn gezin! Ik heb mijn leven helemaal omgegooid. Een journey van persoonlijke en spirituele ontwikkeling startte en ik ontdekte na een aantal intensieve maanden van herstel en zelfonderzoek mijn eigen missie en unieke waarde!

Het is mijn missie om vrouwen te helpen ontdekken wie ze zijn, zodat ze weten wat écht
bij ze past. Ik wil ze laten zien dat er veel meer mogelijk is en dat het leven zoveel leuker kan zijn als je gaat ontdekken wie je bent en durft te gaan voor jouw dromen en verlangens. 

Ik geloof

dat je hoofd en gevoel meer verbonden mogen worden zodat jij kunt gaan ontdekken en doen wat echt bij je past!

It’s time 

to sparkle & shine!

Nu, bijna 2 jaar nadat ik te maken kreeg met mijn eigen lifeevent, ben ik op een plek in mijn leven beland waarbij ik mij heel goed voel. Ik ben gelukkig, voel mij voldaan en leef meer vanuit mijn gevoel. Ook is er een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling ontstaan.

Ik weet wie ik ben, maak keuzes vanuit gevoel en doe de dingen die ik leuk vind en die mij voldoening en energie geven. Ik leef mijn leven op mijn eigen voorwaarden, kies voor dat wat ik echt belangrijk vind ongeacht hoe een ander daarover denkt wat ervoor zorgt dat ik mij heel vrij voel.

Afgelopen jaar bouwde ik mijn eigen business van binnenuit op, vanuit passie en purpose! Ik help nu andere vrouwen en onderneemsters to be om te ontdekken en doen wat écht bij ze past. Door óók vanuit intuïtie te leven, uit te zoomen en te kiezen voor waar hun hart sneller van gaat kloppen én dit pad naar vrijheid, geluk én plezier te gaan bewandelen.

Dit doe ik door middel van een unieke combinatie van NLP, Inuïtieve coaching en Reiki; de drie belangrijkste tools die ik heb samengevoegd en mij hebben geholpen op mijn pad. Het is mijn missie om jou te laten zien dat het leven bedoeld is om ‘gewoon’ jezelf te zijn. Want alles zit al in jou! Jij bent goed genoeg! En jij bent het waard! 

Ik gun het iedere vrouw om krachtig en vol vertrouwen in haar leven te staan. Want zodra zij zichzelf gaat waarderen, gaat leven vanuit verbinding met zichzelf, en gaat luisteren naar haar eigen behoeftes en verlangens, dan straalt ze dit ook uit!

De stappen

die ik zette, deel ik graag met jou. Want als geen ander weet ik
hoe uitdagend het kan zijn om aan jezelf te werken. Als ook hoeveel kracht,
vertrouwen en vrijheid het met zich meebrengt als jij dat wel gaat doen.

Echt Jantine


This
or That

Zomer / Winter 

Strand / Bos 

Kat / Hond 

Film / Boek

Sneakers / Hakken 

Zoet / Hartig 

Introvert / Extravert 

Praten / Luisteren 

Koffie / Thee 

Zonvakantie / Skivakantie


Mijn favorieten

Mijn 2 kinderen

Lekker uit eten & lunchen

Wandelen (in het bos) met vriendlief

Taartjes bakken en eten

Klussen in huis

Koken met HelloFresh

Creatief bezig zijn

Kletsen met vriendinnen

Persoonlijke ontwikkeling

Met chocola, thee en boek op de bank!

Samen aan de slag

Voel jij ook een ‘ja’ om de creator te zijn van jouw eigen leven? Om te groeien als mens? Om innerlijke rust en balans te ervaren om zo nog meer te genieten van je leven? Kijk dan welke manier bij jou past.

Ga mee op ontdekkingsreis
Samen creëren we in 3,5 maand een stevig fundament van jouzelf! Innerlijke rust, meer energie als ook voldoening en vrijheid in je leven! Je ontdekt wie je bent, wat je wil en wat jij kan. Een compleet programma inclusief online leeromgeving, ontwikkelt vanuit mijn eigen ervaring en opleidingen.

Ontdek en doe wat écht bij je past.
Tijdens een Sparkle & Shine sessie ontdek je wat jouw de meeste energie geeft en krijg je helderheid in jouw situatie, waardoor het gemakkelijker is je eerste stappen te zetten die kloppend zijn voor jou. Je hebt hiermee de handvatten en de tool om verder te bouwen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Laat los wat je niet meer dient.
Of je nu minder stress wil ervaren, negatieve gedachten, oude partronen of emotionele blokkades wil loslaten zodat je meer rust, ontspanning en levensvreugde kan toelaten, Reiki kan daarin ondersteunen bieden. Het werkt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.