fbpx

Als klein meisje

Droomde ik van ‘het ideale’ plaatje.

De rode draad in mijn leven is dat ik vooral vanuit mijn hoofd leefde door keuzes en beslissingen te maken die logisch waren en voor zekerheid zorgden. Tot mijn 30ste was ik vooral bezig geweest met mijzelf aanpassen, ‘doen wat hoort’ in plaats van wat ‘goed voelt’ en zorgen voor anderen. Een van mijn overtuigingen destijds was: Ik moet voor een ander klaarstaan. Kortom: voor mijn ouders, partner, kids, de buurvrouw, vriendinnen, collega’s, mijn werkgever, klanten oftewel voor ie-de-reen. Waardoor ik voortdurend mijn eigen grens overging of liet gaan, niet helder had wat ik wilde of beter gezegd dat niet belangrijk genoeg vond en daardoor steeds minder lekker in mijn vel kwam zitten. Ik vond het super lastig om met mijn emoties en negatieve gevoelens om te gaan. Ik stopte ze liever weg en verschuilde mij achter mijn glimlach en ’t gaat goed hoor!

Dit brak mij op!

7

 Zo kon het leven toch niet bedoeld zijn? 

In 2018, viel ik uit met een burn-out en kwam ik thuis te zitten. Ik was op, voelde me leeg en kon niet meer. Van de vrolijke, enthousiaste en blije Jantine was weinig over. Het roer moest om!

Hoe had ik het zover kunnen laten komen? Wat was ik mezelf kwijtgeraakt zeg! Vanaf dat moment besefte ik: dit nooit meer. Want niet alleen mijn gezondheid leed er onder, óók mijn gezin! Ondanks dat ik het diepe vertrouwen in het leven was kwijt geraakt, bleef ik geloven dat het anders kon en het beter zou worden.

‘wanneer je blijft doen wat je deed,

krijg je dat wat je altijd kreeg’

It’s time

to Sparkle & Shine!

Mijn leven gooide ik helemaal om en een reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling startte. Ik had uit mijn hoofd te komen en verbinding te maken met mijzelf, mijn intuïtie.

Vanuit vertrouwen stappen zetten, patronen doorbreken, emoties helen en écht de controle terug te nemen over mijn leven door te ontdekken wie ‘Jantine’ dan was, wat ik graag zou willen en wat ik belangrijk vond!

Ook mocht ik angst en blokkades transformeren zodat ik de ruimte, vrijheid en kracht vond om helemaal mijzelf te zijn en mijn leven vorm te geven van binnenuit.

Ik geloof

dat je hoofd en gevoel meer verbonden mogen worden zodat jij kunt gaan ontdekken en doen wat echt bij je past!

Nu, ruim 2 jaar nadat ik te maken kreeg met mijn eigen life-event, ben ik op een plek in mijn leven beland waarbij ik mij heel goed voel. Ik ben gelukkig, voel mij voldaan en leef meer vanuit mijn gevoel. Ook is er een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling ontstaan.

Ik weet wie ik ben, maak keuzes vanuit mijn gevoel en doe de dingen die ik leuk vind en die mij voldoening en energie geven. Ik leef mijn leven zoveel mogelijk op mijn eigen voorwaarden, kies voor dat wat ik echt belangrijk vind ongeacht hoe een ander daarover denkt, wat ervoor zorgt dat ik mij heel vrij voel.

Afgelopen jaar bouwde ik mijn eigen business van binnenuit op, vanuit passie en purpose! Ik begeleid andere vrouwen en onderneemsters to be om te ontdekken en doen wat écht bij ze past. Door verbinding te maken met hun intuïtie, even uit te zoomen van hun leven en vanuit daar te verhelderen wat hun verlangen is. Om van daaruit stappen te zetten en te kiezen voor waar hun hart sneller van gaat kloppen én dit pad naar vrijheid, geluk én plezier te gaan bewandelen.

Dit doe ik door middel van een unieke combinatie van NLP technieken, Inuïtieve coaching en Reiki healing; de drie belangrijkste tools die ik heb samengevoegd en die mij hebben geholpen op mijn pad. Het is mijn missie om jou te laten zien dat het leven bedoeld is om ‘gewoon’ jezelf te zijn. Want alles zit al in jou! Jij bent goed genoeg! En jij bent het waard! 

Ik gun het iedere vrouw om krachtig en vol vertrouwen in haar leven te staan. Want zodra zij zichzelf gaat waarderen, gaat leven vanuit verbinding met zichzelf, en gaat luisteren naar haar eigen behoeftes en verlangens, dan straalt ze dit ook uit!

De stappen

die ik zette, deel ik graag met jou. Want als geen ander weet ik
hoe uitdagend het kan zijn om aan jezelf te werken. Als ook hoeveel kracht,
vertrouwen en vrijheid het met zich meebrengt als jij dat wel gaat doen.

Echt Jantine


This
or That

Zomer / Winter 

Strand / Bos 

Kat / Hond 

Film / Boek

Sneakers / Hakken 

Zoet / Hartig 

Introvert / Extravert 

Praten / Luisteren 

Koffie / Thee 

Zonvakantie / Skivakantie


Mijn favorieten

Mijn 2 kinderen

Lekker uit eten & lunchen

Wandelen (in het bos) met vriendlief

Taartjes bakken en eten

Klussen in huis

Koken met HelloFresh

Creatief bezig zijn

Kletsen met vriendinnen

Persoonlijke ontwikkeling

Met chocola, thee en boek op de bank!

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.