FEMALE POWER PODCAST

 

by Jantine

Dé podcast waarin ik heel graag inspiratie met je deel op het gebied van zelfliefde, beter voor jezelf zorgen, hoe jij meer balans kunt gaan ervaren én uiteraard, geluk!

Door middel van deze podcast wil ik jou inspireren om het beste voor jezelf te willen en te creëren door te focussen op wat voor jou echt belangrijk is. Meer genieten en minder stressen.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

Recente podcasts

‘wanneer je blijft doen wat je deed

krijg je dat wat je altijd kreeg’

Hoe ik je kan helpen

Voel jij ook een ‘ja’ om de creator te zijn van jouw eigen leven? Om te groeien als mens? Om innerlijke rust en balans te ervaren om zo nog meer te genieten van je leven? Kijk dan welke manier het beste bij jou past.

Ga mee op ontdekkingsreis
Samen creëren we in 4 maanden een stevig fundament van jouzelf! Meer rust, energie als ook voldoening en vrijheid in je leven! Je ontdekt wie je bent, wat je wil en wat jij kan. Een compleet programma ontwikkelt vanuit mijn eigen ervaring en opleidingen.

De eerste stappen naar verandering

Wil je al een tijdje stappen zetten maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens het Boost yourself traject creëer je helderheid en focus waardoor het gemakkelijker is je eerste stappen te zetten die kloppend zijn voor jou.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.