fbpx

FEMALE POWER PODCAST

 

by Jantine

Dé podcast waarin ik heel graag inspiratie met je deel op het gebied van persoonlijke groei, ontdekken waar jij van gaat stralen en het creëren van een positieve mindset, zodat jij meer vertrouwen, voldoening en plezier gaat ervaren in jouw leven en business!

Door middel van deze podcast wil ik jou inspireren om het beste voor jezelf te willen en te creëren door te focussen op wat voor jou echt belangrijk is. Meer genieten en minder stressen.

.

 

 

 

 

 

 

 

.

‘wanneer je blijft doen wat je deed

krijg je dat wat je altijd kreeg’

 Samen aan de slag  

Ben jij er helemaal klaar voor om jezelf en jouw leven next level te brengen? Voel jij een ‘ja’ om de creator te zijn van jouw eigen leven? Klaar om te groeien als mens? Laat mij je helpen en kijk welke manier bij jou past.

Boost your Balance online cursus
Het mag allemaal wel wat leuker, bewuster en happier. Iets minder leven op de automatische piloot en iets meer (bewust!) genieten van het leven. In deze online cursus gaan we samen een boost geven aan jouzelf, je energielevel, je geluksmomentjes én ga ik jou op weg helpen richting meer balans!

1:1 Healing Journey
Een transformerende reis van 11 weken. Voor sensitieve vrouwen die lichter willen leven met meer rust, liefde en verbinding. Door contact te maken met je intuïtie en los te laten van belemmerende overtuigingen, patronen en oude emoties. ‘Let shit go!’ zodat er ruimte ontstaat voor positieve vibes, kansen en mogelijkheden. 

Reiki (business) healing
Reiki werkt helend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het biedt ondersteuning bij stress, negatieve gedachten, oude patronen en emotionele blokkades. Daarnaast geeft het diepe ontspanning, werkt het energie verhogend en brengt het je meer in contact met je intuïtie.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.