Recencies

Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen! Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

Volgde coaching i.c.m. Reiki

Het fijnste aan het FireUp traject vond ik de coach gesprekken met Jantine, even lekker sparren over van alles en nog wat, niks was gek of raar. Ik voelde echt een warme klik met Jantine alsof ik haar al jaren kende.

De afgelopen tijd had ik veel onrust in mijn lijf en was mijn hoofd veel te vol. Ook was ik na mijn burn-out herstel de routine en planning kwijt en dit wilde ik graag weer terug. Nu, na het afronden van het FireUp traject heb ik geleerd meer aan mezelf te denken en mezelf niet weg cijferen van de eerste plaats. Daarnaast las ik nu ook me-time in (iets wat ik voorheen lastig vond), waardoor ik nu meer rust in mijn hoofd en lijf ervaar. 

Jantine voelt aan wat je zelf nog niet in de gaten hebt. Het is een super lieve meid die graag een ander wil helpen waar dat nodig is. Ze heeft een plekje in mijn hart gekregen. Blij dat ze op mijn pad is gekomen! Ik had het even nodig.”

Florine

Volgde het Groeiprogramma

“Ik ben ontzettend blij dat ik met dit groeiprogramma ben begonnen! Ik ben hier ingestapt omdat het tijd was om aan mezelf te gaan denken. Door het programma werd ik op mijzelf gewezen. De opdrachten laten mij over dingen nadenken en ik ben het positieve weer gaan in zien. Want als mij dit nu lukt, kan ik dat straks. Ik hebt een doel voor ogen gekregen. Het heeft me meer tot mezelf gemaakt. Ik kies nu voor mezelf. Want mijn lichaam gaf aan dat ik niet verder kon en heb de stap genomen om er naar te luisteren en dat doet me goed hoe moeilijk het ook was. Jantine staat altijd voor je klaar ook al zijn het soms kleine dingen voor haar is niks gek, de kleine dingen die ze zegt doen het hem en geven je het gevoel dat je alles weer aan kan.”

Sanne

volgde het Groeiprogramma

Door jouw nuchterheid op instagram, ben ik je gaan volgen en heb ik me uiteindelijk aangemeld voor het fire up challenge… Eigenlijk toen ik mijzelf had aangemeld voor de challenge heb ik mijzelf ook gelijk ingeschreven voor een thuis opleiding! Mijn mooiste inzicht: de challenge is heel laagdrempelig, waardoor iedereen hier echt iets aan heeft! Veel had ik persoonlijk afgelopen jaren al geleerd, maar juist fijn dat het weer onder mijn neus gedrukt werd en me er bewust van werd. Jantine is heel nuchter, maar met een heerlijke energie! Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen🍀

– Amanda –
Volgde de Fire Up Challenge

Jantine leerde ik kennen via een businesscoach. Ik was al een lange tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties. Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades. Ik had al eerder een reiki sessie bij iemand anders gedaan en dit wilde ik graag voortzetten. Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Reiki op afstand vond ik in het begin wel een beetje bijzonder. Hoe kan dat nou werken? Ik begin hier inmiddels steeds meer over te leren en te begrijpen dat alles energie is. De eerste sessie was heftig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en uit het niets rolden er tranen over mijn wangen. Het contact wat in na elke sessie had met Jantine vond ik heel erg prettig. Ze neemt hier echt de tijd voor en is heel erg duidelijk in haar uitleg. Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft. Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd. Ik vind de reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken. 

Floor

unitripcoaching.nl

Ik luister nu meer naar mijn behoeftes en handel hiernaar. Neem mezelf serieus, wat een heel fijn gevoel geeft. Me-time, ontspanning, bewust voor mezelf durven kiezen, nee te durven zeggen, lief zijn voor mezelf… Al deze punten zijn enorm belangrijk om het beste uit mijzelf te kunnen halen. Door hier bewust naar te kijken en mee aan de slag te gaan, groei ik in mijn eigen kracht. Het is vooral heel fijn om duidelijk en helder te krijgen wat doe ik nu en wat wil ik eigenlijk. Jantine is een positieve vrouw en brengt haar kennis op een fijne manier over. Ik vind het fijn dat ze een open houding en geen oordeel heeft. Haar communicatie is helder en duidelijk, draait nergens om heen. Het voelde gelijk vertrouwd om persoonlijke verhalen met Jantine te delen.”

Chantal

Volgde het Groeiprogramma

Jantine is een supertoffe vrouw die weet hoe je focus, zelfliefde en energie krijgt. Ze doet dit niet op een zweverige manier of juist met alleen maar keiharde feiten maar ze heeft hier een hele fijne balans in gevonden. Ik hou ervan om te weten wat je kan doen om beter in je vel te zitten en dit ook naar buiten te kunnen laten zien. Zei vertelt in zowel haar Podcast als op haar site hoe je dit allemaal kunt doen aan de hand van feiten maar ook door middel van zelfmeditatie of gewoon een met een kop thee op de bank met een kleedje.

Ik raad Jantine zeker aan als intuïtief coach. Zij zorgt ervoor dat je weer alle ballen in de lucht kan houden!”

Sharon

seosharon.nl

Heel erg bedankt voor deze sessie en het verslag. Vooral de aanvulling in je mail heb ik veel aan. Ik vond het een interessante sessie en ik snap nu beter waar mijn kracht op zowel persoonlijk en professioneel vlak ligt. De realiserende bouwende kant mag ik echt meer laten zien. Met de zachte kant vind ik het niet moeilijk om iets te delen, de realisator kant wel. Maar het gaat inderdaad om vrouwen waar het vuurtje bij uit is, die mag ik helpen. Deze sessie heeft mij als ondernemer geholpen, vooral eigenlijk het advies wat jij geeft. Wat doe ik nu en hoe kan ik die kernkrachten meer inzetten? Op welke manier kan ik de klantenstroom op gang krijgen? Dat is de meerwaarde die jij levert. Met jouw intuïtieve manier heb jij mij verder geholpen in mijn business. Echt super tof! Nogmaals bedankt voor de leuke sessie.”

– Debbie –
Volgde een Sparkle & Shine sessie

“De eerste stap zetten vond ik zo spannend en o wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het allereerste moment voelde het vertrouwd bij Jantine en kreeg ik gelijk na ons eerste gesprek fijne tools aangereikt die ik ben gaan toepassen in mijn leven. Het traject heeft mij veel opgeleverd, zo heb ik mijn positiviteit weer terug gevonden en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik heb inzicht gekregen in mijn persoonlijke waarden waardoor ik nu makkelijker keuzes kan maken die daarop aansluiten en goed zijn voor mijzelf zonder me daar dan weer schuldig over te voelen.”

Sanne

Volgde het Groeiprogramma

“Met een eigen bedrijf sta ik voortdurend ‘aan’. En merkte ik dat ik chaotisch aan het worden was maar ook gestrest omdat ik foutjes ging maken. Het plezier in ondernemen verdween daardoor en juist op dat moment kwam Jantine haar aanbod voor de Pilot ronde voorbij. Ik heb geen moment getwijfeld en heb mij meteen aangemeld. Ondanks dat we nog maar halfweg zijn, heb ik geleerd om te gaan met stress situaties en hoe meer structuur te creëren waardoor ik nu meer focus en energie heb. Ennn, ook weer meer plezier haal uit mijn bedrijf =)”

Hendrika

Volgde het Groeiprogramma

Mijn grootste inzicht tot nu toe is dat ik eerst voor mezelf mag en kan kiezen. Ik heb nu de handvatten om met mijn piekermomenten om te gaan. De coachgesprekken zijn relaxed en positief, en ik voel geen schaamte omdat Jantine ook “Been there, done that” heeft gehad. Ze houdt mij een spiegel voor op een positieve manier, waardoor ik na ieder gesprek een blij gevoel heb door de positieve feedback die zij me geeft. Erg waardevol! 

Enna

Volgde het Groeiprogramma

“Dat onzekere gedrag? Heb ik geen last meer van. Althans niet meer zoals voorheen. Waar ik vooral tegenaan liep was durven vertrouwen op mijzelf. Want ik was vooral bezig met wat een ander ergens van zou vinden, wat mij dan weer heel onzeker maakte. De coachsessies hebben naast meer zelfvertrouwen ook gezorgd voor meer balans en ik heb meer energie dan voorheen. Ik kan het iedereen aanraden, want ik voel me nu zoveel gelukkiger!”

Daniëlle

Volgde het Groeiprogramma

“Je denkt bij zelfliefde altijd even in een momentje voor jezelf. Maar jij laat zien in de challenge dat dit veel meer is dan dat. Ik heb de opdrachten gedaan en wat was dit mooi en waardevol! Ik ben zeker van plan om de dankbaarheidsoefening elke avond even te doen, offline tijd in te plannen (nog beter dan ik al deed) en meer te kijken naar wat ik zelf nodig heb, wat ik wil en dit ook te benoemen en te gaan doen. Bedankt voor je mooie challenge en je aandacht die je erin gestoken hebt.”

– Manon – 
Volgde een challenge

Spontane berichten 

Die ik ontving van mijn klanten.

“De persoonlijke kaartlegging was wederom on point! Zo bijzonder dat jij dat van afstand kan aanvoelen. De kaartlegging geeft mij weer inzicht en zorgt voor vertrouwen en ergens ook rust ofzo. Het geeft me even handvatten om te focussen op mijzelf aankomende tijd.”

Miranda

Samen aan de slag

Voel jij ook een ‘ja’ om de creator te zijn van jouw eigen leven? Om te groeien als mens? Om innerlijke rust en balans te ervaren om zo nog meer te genieten van je leven? Kijk dan welke manier het beste bij jou past.

Ga mee op ontdekkingsreis
Samen creëren we in 3,5 maand een stevig fundament van jouzelf! Innerlijke rust, meer energie als ook voldoening en vrijheid in je leven! Je ontdekt wie je bent, wat je wil en wat jij kan. Een compleet programma inclusief online leeromgeving, ontwikkelt vanuit mijn eigen ervaring en opleidingen.

Ontdek en doe wat écht bij je past.
Tijdens een Sparkle & Shine sessie ontdek je wat jouw de meeste energie geeft en krijg je helderheid in jouw situatie, waardoor het gemakkelijker is je eerste stappen te zetten die kloppend zijn voor jou. Je hebt hiermee de handvatten en de tool om verder te bouwen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Laat los wat je niet meer dient.
Of je nu minder stress wil ervaren, negatieve gedachten, oude partronen of emotionele blokkades wil loslaten zodat je meer rust, ontspanning en levensvreugde kan toelaten, Reiki kan daarin ondersteunen bieden. Het werkt op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.