fbpx

Reiki healing

Reiki is het ontvangen en benutten van universele levensenergie om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren, blokkades op te ruimen, je energie beter door te laten stromen en een proces van innerlijke groei in gang te zetten.

De helende energie werkt op zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik ben gecertificeerd Usui én Kundalini Reiki practicioner, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen of klachten te verminderen.  Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word jij je bewust van de opgebouwde blokkades. Tijdens de energetische sessies worden deze blokkades op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. 

.

 

 

 

 

 

 

 

.

balans

creëren in body, mind & soul

In ons leven zijn we allemaal op zoek naar een fijne balans die werkt. Nog te vaak zoeken we buiten onszelf naar oplossingen maar ook naar geluk. Dit heeft vaak een kortdurend effect. Je bestrijd (tijdelijk) de symptomen maar niet de diepere betekenis, dat waar het om draait. Door op een holistische manier te kijken naar jezelf – body, mind & soul – en dit als één te zien, zorg je voor meer balans in je leven. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding.

Zit je emotioneel lekker in je vel, dan heeft dit een positieve uitwerking op hoe je je lichamelijk voelt. Maar andersom werkt het hetzelfde. Lichamelijke klachten kunnen heel goed tot uiting komen door bijvoorbeeld onverwerkt trauma of emoties,
negatieve gedachtepatronen, spanning, stress, traumatische angsten etc. Door Reiki in te zetten kun je die blokkades opruimen, zodat energie weer vrij kan stromen en je energie terug in balans komt. De energie volgt zijn eigen weg en whatever you need, you’ll get. 

 Waar Reiki Healing bij kan helpen 

L

Verlichting van spanning, stress en vermoeidheidsklachten.

L

Belemmerende overtuigingen en patronen te helen en los te laten, waardoor je dichter bij jezelf komt.

L

Ondersteuning en helen van emotionele blokkades.

L

Er ontstaat ruimte voor innerlijke rust, ontspanning en voor positieve gevoelens.

L

Geblokkeerde energie weer te laten stromen in je lichaam.

L

Meer stevigheid en vertrouwen in jouzelf, in wat jij voelt en in jouw intuïtie.

L

Het brengt je dichterbij je innerlijke kern.

L

Bij het in balans brengen van je energie huishouding en chakra’s.

Ik geloof

Dat door te helen op zowel mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau, je meer innerlijke balans gaat ervaren!

de behandeling

Energetische Healing + Reading

Vooraf aan een healing stem ik mij af op jouw energie en stuur ik Reiki naar jou toe zodat je precies datgene ontvangt, wat op dat moment voor jouw fysieke en energetische lichaam nodig is. Tijdens de healing “scan” ik jouw lichaam en signaleer ik blokkades. .

Een healing of een opschoning kan rust en ontspanning geven. Ook kunnen er blokkades worden opgelost of juist worden blootgelegd waardoor er emoties naar boven kunnen komen. Een healing hoeft om die reden dan ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Iedereen ervaart een energie sessie anders en dat kan ook per sessie verschillen. Vertrouw erop dat de energie voor jou aan het werk is.

Naast de healing doe ik ook een energetische reading. Want tijdens de sessie stem ik mij af op jouw energie en schrijf ik op wat ik gevoeld heb en wat er bij mij binnenkomt. Deze informatie deel ik met jou, zodat we samen kunnen kijken naar de onderliggende (energetische) reden van jouw klachten. Hierdoor wordt het proces van bewustwording versneld. En lukt het je makkelijker om de opgedane inzichten te integreren tot nieuwe gewoontes. Na de sessie geef ik je praktische tips die jou ondersteunen in je proces.

 

 Even praktisch 

L

Een Reiki healing op afstand duurt gemiddeld 45 minuten en bestaat uit een deel healing (30 minuten) en een deel reading.

L

Je gaat lekker liggen of zitten en zet als je dat fijn vindt een muziekje, diffuser of geurkaars aan. Zet ook alvast een glas water klaar voor na de healing. Op de afgesproken tijd maak ik contact met jouw energie. Ik zoek je blokkades op en ga hiermee werken. 

L

Tijdens een energie healing op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uur tot een uur voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt.

L

Wat je ervaart tijdens  een healing verschilt per persoon. Je kunt tintelingen voelen in bijv. armen, benen of hoofd, warmte of koude sensaties of een “drukkend” gevoel op het hoofd. Wees niet ongerust als je niets voelt. Dit gebeurt vaak als je heel erg je best doet om “iets” te willen voelen, als je heel moe bent of niet goed in contact bent met je lichaam.

L

Na de sessie neem ik contact met je op om te checken hoe het met je gaat en wat je hebt ervaren. Ook stuur ik jou een berichtje met mijn ervaring en tips die ik voor je heb na aanleiding van de healing. 

 Na de behandeling 

Een healing kan soms met emoties of ongemak zoals je moe voelen of hoofdpijn gepaard gaan. Als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn. Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd. Je kunt hier een of twee dagen last van hebben maar daarna zal jij je lichter, vrijer en krachtiger voelen. Doe vooral lekker rustig aan en wees lief voor jezelf.

Het is belangrijk om je lichaam te ondersteunen bij het proces van zuivering is het belangrijk dat je veel water drinkt. Dit om alle afvalstoffen die vrijkomen tijdens de Reiki behandeling, goed en snel af te kunnen voeren.

Mijn eerste Reiki healing en wow, wat was dat bijzonder! Jantine voelde precies waar de spanning zat. En wist de vinger op de zere plek te leggen. Ik zit al maanden op te hikken tegen mijn zichtbaarheid op Instagram. Maar Jantine vertelde me dat het niet om mij gaat, maar om mijn boodschap. En dat hielp zo goed! Dus direct met mijn ‘blote billen gezicht’ mijn eerste stories op Instagram gezet. Wat een rust voelde ik, en wat een last viel er van mijn schouders af. Ook wordt het tijd om het wat rustiger aan te doen. Iets wat ik al langer voel, maar wat Jantine ook voelde en daarmee het zetje om het niet alleen te weten, maar ook te gaan doen. Super waardevol!
– Yvette

Een losse energetische sessie biedt jou de mogelijkheid om te ervaren wat energiewerk voor jou kan betekenen en een kennismaking met mijn manier van werken. 

ervaringen

De reiki sessies waren voor mij een bijzondere ervaring omdat alles heel goed met elkaar overeen kwam.  

Na een reiki sessie gaf Jantine mij terug wat ze had ervaren in mijn energie en trok daarna altijd 2 kaarten.
Ik vond het heel bizar maar wat bleek, hetgeen wat Jantine iedere keer had gevoeld in mijn energie en de kaarten die Jantine iedere keer trok resoneerde de hele tijd goed met wat ik al voelde in de dagen ervoor. De reiki sessies van Jantine hebben mij laten inzien dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en daar naar mag gaan luisteren en leren leven. Jantine is een betrokken en lieve coach die precies zegt wat ze voelt en denkt en achteraf iedere keer echt de tijd neemt om te evalueren.

Super bedankt Jantine! Je hebt mij laten ervaren dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel.

Gerdien

gewoongerdien.nl

Tja, een reikibehandeling op afstand, vele kilometers van elkaar verwijderd… Dat kan toch niet, eerlijk gezegd was de nuchtere noorderling in mij wat sceptisch. Maar ik sta open voor nieuwe dingen, dus ik ben de uitdaging aangegaan. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de reiki behandelingen me veel hebben gebracht.

Na 3 sessies voel ik me zelfverzekerder, ben ik milder voor mezelf en voel ik me “lichter”. Alsof ik ben bevrijd van negatieve energie, somberheid en onzekerheid.
Jantine heeft de ruimte gecreëerd voor meer innerlijke kracht, positieve vibes en zelfvertrouwen. Ik ben zeer dankbaar en beveel haar dan ook van harte aan.
Wildrik

Reiki sessie op afstand, kan dat? En wat is reiki überhaupt? Op deze vragen wist Jantine een mooi antwoord te formuleren en voelde ik me direct vertrouwd. De kennismaking met haar vond ik heel prettig en ik vond het heel bijzonder hoe haar getrokken kaarten zo goed aansloten. De reiki sessies heb ik zelf als heel waardevol ervaren. Ook de evaluatie achteraf, het delen van de getrokken kaarten en daarop inhaken vond ik enorm waardevol. Zo haal je ook echt de belangrijke punten uit de sessie, waardoor je de diepte ingaat en niet alleen ‘gaat liggen’. Ik vond het echt een verrijking en kan het iedereen aanraden! En ja, ook Jantine heeft mij laten inzien dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en dat mijn vrouwelijke energie ook vrij mag stromen. Bedankt!

Elly

Heerlijk vond ik de Reiki healing van Jantine. Ik had hele fijne muziek en heb me heel relaxed en ontspannen gevoeld. Begon lekker te dromen/visualiseren en als een soort van download werd mijn plan voor 2021 helder. Ik kreeg hele gave ideeën en heel duidelijk door waar ik voor mag gaan en wat ik los mag laten… Ik kreeg ook door dat ik mezelf dit soort momenten meer mag gunnen. Nog meer mag vertrouwen dat ik alles diep van binnen weet en daar zoveel mogelijk op mag afstemmen en dat de rest van “vanzelf” gaat….❣️

Ook de uitgebreide toelichting en inzichten vanuit Jantine daarna via de app waren “spot on”. In alles wat ze zei herkende ik me en begreep ik wat me te doen stond. Er zijn weer wat dingen op z’n plek gevallen en helder waar ik me op mag focussen de komende tijd. Dank je wel Jantine 🙏

Marit

returntoinnocence.nl

Ik heb een hele mooie en fijne reiki behandeling mogen ontvangen van Jantine. Veel opgekropte emoties kwamen tot uiting. Emoties waar ik mij eigenlijk niet bewust van was. Het mag er zijn. Het is oké. Ik voelde mij na de reiki behandeling een stuk lichter en de zwaarte van mijn schouders kwamen te vervallen. Na de reiki behandeling heeft Jantine mij nog het een en ander doen inzien dmv een coachgesprek. Jantine denkt echt met je mee en is oprecht geïnteresseerd. Dankjewel lieve Jantine. Ik ben je zo dankbaar🙏

Liora

Jantine leerde ik kennen via een businesscoach. Ik was al een lange tijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en dagelijks bezig met affirmaties. Echter voelde ik dat ik iets extra’s nodig had en wilde ik graag op een dieper level aan de slag met bepaalde patronen en blokkades. Ik had al eerder een reiki sessie bij iemand anders gedaan en dit wilde ik graag voortzetten. Ik had meteen een goed gevoel bij Jantine dus ik hoefde er niet lang over na te denken bij wie ik dat zou doen.

Reiki op afstand vond ik in het begin wel een beetje bijzonder. Hoe kan dat nou werken? Ik begin hier inmiddels steeds meer over te leren en te begrijpen dat alles energie is. De eerste sessie was heftig. Er gebeurde van alles in mijn lichaam en uit het niets rolden er tranen over mijn wangen. Het contact wat in na elke sessie had met Jantine vond ik heel erg prettig. Ze neemt hier echt de tijd voor en is heel erg duidelijk in haar uitleg. Ze is heel professioneel en weet goed waar ze het over heeft. Elke keer was het weer verrassend hoe goed ze de vinger op de zere plek kon leggen. Ik heb 3 sessies bij Jantine gedaan en er is een hele transformatie in gang gezet. Een hele bijzondere ervaring en voor mijn gevoel is er weer een stukje opgeruimd. Ik vind de reiki sessies bij Jantine zo een aanrader dat ik inmiddels meerdere klanten van mij heb doorverwezen naar haar. Ik gun iedereen deze ervaring. Bedankt Jantine en ik ga zeker nog een aantal sessies bij je boeken. 

Floor

unitripcoaching.nl

Een hele bijzondere ervaring. Ik voelde prikkels in mijn benen en grote teen. Op een gegeven moment begonnen mijn rug, nek, schouders en hoofd wat pijn te doen. Net alsof alles wat er al lang zit, los komt en eruit komt. Ook kwamen er wel wat tranen en voel ik mij na de behandeling heel senang, helder en verlicht. Wat ik heel bijzonder vond is dat, ook na een Reikibehandeling, de kaart die zij trok altijd klopte met de gevoelens en/of gedachten die ik op dat moment had. Daarnaast koppelt ze op een nuchtere, heldere wijze terug na de behandeling.

Annemarie

De eerste paar minuten had ik wat moeite om mij te ontspannen maar toen ik mij er eenmaal aan overgaf, viel ik bijna in slaap. De tijd die voor de behandeling stond, vloog voorbij. Geheel ontspannen wachtte ik af wat Jantine had waargenomen bij mij.

Ze voelde dat ik een pittige tijd achter de rug heb. Wat zeker klopt. Het afgelopen jaar is er zoveel gebeurd:de burn-out, coachinggesprekken, het starten met reiki en het verder gaan met zij-instroomtraject waar ik nu bijna klaar mee ben. En onder andere dat mijn hooggevoeligheid mijn gift is, omdat ik hierdoor geen woorden nodig heb om te zien hoe het met iemand gaat. Ik mag me nog meer uitspreken wat betreft mijn boodschap met reiki en mag hier minder bescheiden in zijn.

Dit zijn een aantal punten die naar boven kwamen tijdens de healing. Jantine ontzettend bedankt voor deze reminders en nieuwe inzichten! Ik kan hier weer een eind mee op weg. Heel bijzonder weer en fijn dat ik deze healing van jou mocht ontvangen lieverd! 💗🙏🏻

Laura

Ik heb Jantine leren kennen via Instagram. Ik volgde haar pagina al een tijdje en heb toen een doorbraak sessie mogen winnen bij haar. Telefonisch heeft ze mij op weg geholpen na een tijd overspannen thuis te hebben gezeten. Moeite had ik met alles een plekje te geven en te kijken waar ik nu echt blij van werd. Tevens heb ik bij Jantine een drietal reiki sessies gedaan. Dat bracht mij veel rust en voornamelijk het vertrouwen terug in mijzelf. Bedankt voor al je support en goede energie ✨
– Marieke

Veel gestelde vragen

Ik heb niks gevoeld, heeft het dan wel gewerkt?

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen.

In de buurt geeft iemand Reiki voor een lager tarief

Dat kan! Een ieder is vrij om Reiki op een manier in te zetten zoals die dat fijn vindt.

Ik geef de Reiki healing op mijn eigen manier inclusief de voor / nazorg zoals ik dat noem.

Met andere woorden, je betaald voor de healing + reading inclusief een stukje persoonlijke coaching.

Voel wat met jou resoneert en of jij deze ervaring bij mij wil ervaren of bij een andere Reiki healer.

Raad je meerdere behandelingen aan?

Zie het als afvallen. Je bent niet in één keer 10 kilo kwijt. Dat gaat in stapjes. Zo is het ook met Reiki en andere vormen van healing.

Reiki laat de energie weer stromen en het meeste effect wordt bereikt bij meerdere behandelingen. Vandaar ook de keus voor een Reiki Boost traject of het persoonlijke 1:1 healing journey traject.

 

Okay, op afstand zeg je... Hoe werkt dat dan?

Ik kan begrijpen dat als je nog niet eerder van Reiki hebt gehoord of er mee hebt gewerkt, dat je er helemaal niets bij voor kan stellen dat dit op afstand werkt.

Bij een Reik behandeling wordt er energie doorgegeven met de handen die op en dichtbij het lichaam geplaatst wordt. Dat energie doorgeven, is al niet zo eenvoudig te bevatten 😉

Dus hoe werkt een afstandsbehandeling dan?
Op het moment dat ik op iemand afgestemd ben, ben ik in contact met iemands energie. Dat contact is er, moeiteloos. Er is geen fysiek of visueel contact nodig.

Daarnaast maakt het zelfs geen verschil of iemand in Australië is of een straat verderop.

Energietrilling heeft geen tijd en ruimte nodig zoals wij dat als mensen ervaren. Energie vindt zijn weg.

 

Ik heb gigantisch hoofdpijn gekregen... Klopt dit wel?
Ja dat kan. je lichaam is aan het opschonen, vandaar dat het belangrijk is om na de behandeling veel water te drinken (minimaal 2l water per dag), zodat alle afvalstoffen die vrijkomen door de Reiki behandeling goed en snel afgevoerd kunnen worden. Ook is het mogelijk dat je na een healing een dag (of max. 2) verergering opmerkt van je klachten. Voel dan vooral even wat je lichaam nodig heeft en probeer je daaraan over te geven.
Mijn vraag staat er niet tussen

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.