fbpx

self healing journey

Een prachtige helende reis gericht op innerlijke groei en weer (beter) in verbinding komen met jezelf.

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

hej!

mooie vrouw

Vaak zijn we zo bezig met de buitenwereld. Bezig met verwachtingen die wij onself opleggen of wat er van ons verwacht wordt. Echter vergeten we daarbij waar het eigenlijk om draait.  De basis. Oftewel jouzelf! 

Om een helingsproces in gang te zetten is het noodzaak om touwtjes in handen te nemen en geluk niet langer buiten jezelf te zoeken. 8 weken lang neem ik je mee op een prachtige helende reis gevuld met meditaties en verdiepende oefeningen, gericht op innerlijke groei en weer (beter) in verbinding te komen met jezelf.  Onder begeleiding van mij gaan we jouw rugzakje (gevuld met emoties,  uitpakken en motiveer ik jou om in contact te komen met je (onderdrukte) gevoelens. Deze gaan we liefdevol toelaten, omarmen en vervolgens loslaten zodat er licht en ruimte kan ontstaan. Deze periode van heling zal je veel inzichten over jezelf gaan geven.

we hebben allemaal een rugzakje 

die we meedragen op onze schouders. Sommigen van ons reizen licht. En anderen gaan letterlijk gebukt onder de zware last die op hun schouders rust.

It’s time

to heal!

De self healing journey nodigt je uit om even stil staan en bewust gas terugnemen, om vervolgens opgeladen en bewust stappen te nemen die je vooruit brengen.

Healing een perfecte manier om “het hoofd stil en leeg te krijgen” en om dichterbij je natuurlijke staat van Zijn te komen: ontspannen schouders, een glimlach op je mond, warme handen en voeten, een diepe ademhaling en een open hart.

Ik begeleid jou naar een lichter leven met meer rust, liefde en verbinding door energieblokkades te transformeren en je in contact te brengen met je intuïtie.

werken aan jezelf

 en welke voordelen healing jou op gaan leveren… 

We hebben allemaal  een fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel én energetisch lichaam. Alleen kom je niet ver als je het spirituele (zielsniveau) en het niveau van hogere bewustzijn niet betrekt – en jij je afsluit voor een waardevol deel van én in jezelf – bij het heelworden! Juist om een ontspannen, gelukkig en voldaan leven te leiden waarin je lichtheid, liefde en verbinding kan ervaren is het belangrijk en naar mijn idee noodzaak om die liefde en verbinding in eerste instantie met jouzelf te maken, herstellen of te versterken.

Werken aan jezelf en aan alle holistische niveau’s (dus op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, energetisch niveau) wordt ook wel healing of heelwording genoemd. Je komt dichter bij je kern, de ‘oude versleten jas’ trek je uit waardoor je meer stevigheid in jezelf voelt. Ook laat je meer en meer los van wat jou tegenhoudt om te zijn en doen wat écht belangrijk voor je is. Dit proces van heelworden: loslaten, veranderen en groeien neemt tijd en laat zich niet afdwingen. Je kunt het wel bevorderen en versnellen en je kunt het natuurlijk ook afremmen en jezelf in de weg zitten 😉

vaak zijn we druk met alles buiten onszelf 

Om een helingsproces in gang te zetten is het noodzaak om touwtjes in handen te nemen en geluk niet langer buiten jezelf te blijven zoeken.

mooie vrouw

alles zit al in jou!

Je mag tijd vrijmaken om de pijn, angst, verdriet of wat jij – dag in dag uit –  in je rugzakje meedraagt aan te kijken, te doorvoelen en  te helen. Het mag lichter.

Stoppen met vechten tegen alles wat gezien en gehoord wil worden, en het te omarmen. Jij mag jouzelf omarmen. Voor de vrouw die je bent en ook voor de vrouw die jij niet bent.

 Je bent imperfectly perfect en dat is precies zoals jij mag zijn. Alle ervaringen, mooie en minder mooie horen bij jou als persoon en hebben jou gemaakt tot de vrouw die jij vandaag de dag bent. Het is okay. Jij bent meer dan okay en dat mag jij omarmen.

ben jij er klaar voor?

 De self healing journey is voor jou als je… 

N

Meer rust en balans wil ervaren in je leven. 

N

Voelt dat het nu jouw tijd is om aan innerlijke heling te werken. De focus te verleggen van buiten naar binnen.

N

Bereid bent om dat rugzakje uit te pakken. Alles te voelen wat je al zo lang hebt weggestopt. De muren laten zakken en je kwetsbaar op te stellen.

 

N

Jezelf wil accepteren in alles wat je bent. 

N

Wil stoppen met doen wat je altijd al deed en wil leren open staan voor nieuwe mogelijkheden en voor dat wat je nu nog niet kan zien.

N

Persoonlijk en spiritueel wil groeien. Je eigen basis verstevigen waardoor jij je lichter en meer verbonden voelt met jezelf.

Een nieuw pad bewandelen roept altijd eerst angst op.
Totdat je er je eerste stap op hebt gezet.

Self healing

Journey

7 weken lang neem ik je mee op een prachtige helende reis gevuld met meditaties en verdiepende opdrachten en oefeningen gericht op innerlijke groei en weer (beter) in verbinding te komen met jezelf. Je gaat meer ontspanning en rust in je lichaam ervaren. Onder begeleiding van mijn stem, gaan we jouw rugzakje uitpakken en motiveer ik jou om in contact te komen met je (onderdrukte) gevoelens. En gaan we deze liefdevol toelaten, omarmen en vervolgens loslaten zodat er licht en ruimte kan ontstaan. Deze periode zal je veel nieuwe inzichten over jezelf gaan geven.

 Je hebt veel aan de self healing journey als..  

Je op zoek bent naar fysieke, mentale en emotionele ontspanning
✓ 
Je aan de slag wil gaan met het veranderen van beperkende overtuigingen
✓ 
Je op zoek bent naar praktische oefeningen en technieken voor self healing
✓ Je graag meer wil leren over jezelf en de keuzes die je maakt in je leven
✓ Graag meer vertrouwen (in jezelf) wil
✓ Persoonlijk en spiritueel wil groeien

7

onverwerkte emoties

Blokkeren jouw energie en daarmee je groei. Je herkent het aan steeds terugkerende thema’s waarvan je dacht ze verwerkt te hebben.

Wat vrouwen zeggen over samenwerken met mij

Voordat ik bij Jantine terecht kwam was ik al een poosje zoekende. Ik liep steeds wat vast in mijn hoofd, had daardoor een kort lontje en achteraf had ik de lat gigantisch hoog voor mezelf. Ik was zo klaar met dat onrustige gevoel en gejaag. Toen ik de oproep van Jantine zag voor een gratis gesprek, heb ik die met 2 handen aangegrepen. Dat gesprek voelde zo fijn en vertrouwd. Jantine had, zoals ze dat zelf zegt, vooraf op mij afgestemd. Wat ze daar in een paar zinnen zei was zo raak en tegelijkertijd ook confronterend.

Ik vond het spannend en lastig om het persoonlijke coachprogramma in te stappen. Want ja, van diezelfde investering kunnen we ook met ons gezin op vakantie. Toch besloot ik het te doen en wat ben ik gegroeid als mens! Ik had vooraf niet kunnen dromen dat ik mij zo fijn zou gaan voelen. Er is zoveel rust maar ook ruimte ontstaan. De gesprekken, het vertrouwen wat Jantine in mij uit sprak en wat ik nu ook kan voelen, dat is goud waard! Dank je wel Jantine voor deze reis.

Patricia

De reiki sessies waren voor mij een bijzondere ervaring omdat alles heel goed met elkaar overeen kwam. Na een reiki sessie gaf Jantine mij terug wat ze had ervaren in mijn energie en trok daarna altijd 2 kaarten. Ik vond het heel bizar maar wat bleek, hetgeen wat ze iedere keer had gevoeld in mijn energie en de kaarten die ze trok resoneerde de hele tijd goed met wat ik al voelde in de dagen ervoor. De reiki sessies van hebben mij laten inzien dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en daar naar mag gaan luisteren en leren leven. Jantine is een betrokken en lieve coach die precies zegt wat ze voelt en denkt en achteraf iedere keer echt de tijd neemt om te evalueren.

Super bedankt Jantine! Je hebt mij laten ervaren dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel.

Gerdien

gewoongerdien.nl

Via Instagram vond ik Jantine. De reiki trok mijn aandacht. Ik heb contact met Jantine gezocht en we hebben een fijn oriënteringsgesprek gehad. Het stemmetje in mijn hoofd vroeg nog even of ik het wel moest doen. Uiteindelijk 3 afstandshealingen gehad. Heel bijzonder, want waar ik eerst continu in strijd was met de situatie waar ik in zat heb ik nu na de 3 healingen meer rust en acceptatie van de situatie, van waaruit ik kan groeien. Daarnaast heb ik geleerd meer naar mijn gevoel te luisteren ipv. altijd op ratio te gaan. Al met al is dit een belangrijk punt in mijn proces geweest, waar ik Jantine heel dankbaar voor ben.

Aukje

veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een holistisch coach en reguliere coaching?

Reguliere coaching richt zich voornamelijk op het verstand en ratio, terwijl holistisch coachen veel dieper gaat dan dat. Waar je normaal gesproken problemen probeert op te lossen door te denken en te redeneren, gebruiken je bij holistisch coachen niet alleen je verstand, maar ook je intuïtie. Oorzaken van problemen worden achterhaald en er wordt gekeken naar wat aan die oorzaken kan worden gedaan. De oplossing van problemen worden niet buiten onszelf gezocht, maar binnen in ons.

Dit zorgt er voor dat je weer meer in contact komt te staan met je intuïtie. Door hier aandacht aan te besteden, komen zaken, die je misschien diep hebt weggestopt in je onderbewuste, weer naar boven. Dit resulteert in inzichten en op basis hiervan kun je actie ondernemen.

Is het niet zweverig?

Zweverig is maar een oordeel. Intuïtie is niks zweverigs aan. Iedereen is er mee geboren alleen zijn we gaandeweg ons jonge leven afgesneden geraakt van dat innerlijke wijze stemmetje.

Vaak wordt intuïtie als zweverig bestempeld omdat het ‘vaag’ en niet rationeel te verklaren is. Het is meer een gevoel. Je voelt in lijf dat je actie mag ondernemen, zet de juiste stappen vanuit jouw eigen unieke flow en hopla! Het is alsof alles weer gaat stromen.

Ik ga je daar helemaal in meenemen. Het grappige is, is dat mijn klanten mij heel nuchter en als verhelderend omschrijven 😉

Hoe werkt de self healing journey precies?

Je krijgt direct toegang tot het eerste handboek en healing meditatie. Vervolgens ontvang je iedere daarop volgende week een nieuwe mail met toegang naar het volgende thema.  Ik reik jou de tools aan en jij gaat iedere week zelf aan de slag met het thema van die week. Tijdens de helende meditaties / visualties begeleid ik jou met mijn stem door de verschillende chakra’s in ons lichaam.

Hierdoor ontstaat er innerlijke rust, heling als ook inzichten die je weer kan integreren in je dagelijks leven.

Healing is iets wat je zelf hebt te doen, in de zin van dat ik je enkel en alleen kan begeleiden, en jijzelf degene bent die door bepaalde stukken heen kan werken (onder mijn begeleiding).

Hebben we persoonlijk contact?

Nee en ja, de self healing journey is Corona proof 😉 We hebben geen coachsessies of gesprekken via Zoom. Wél is er een besloten Facebookpagina aanwezig waarin jij je vragen als ook ervaringen kan delen. Hier zal ik 24/5 aanwezig zijn om te antwoorden / reageren.

Wil je liever 1:1 met mij samenwerken? Kijk dan even naar de Healing Journey waarmee we 4 maanden samenwerken.

Is het dan zoiets als werken aan je mindset?

Nee, tegenwoordig zijn we zo met mindset bezig, terwijl het minstens zo belangrijk is om je innerlijk lekker in je vel te voelen. Als er intern een blokkade zit op het stuk veiligheid, dan kun je metje mindset nog zo hard werken en tegen jezelf zeggen ‘ik ben veilig, er is niks aan de hand’. Echter zal je lijf je andere signalen geven. En zo ook met blokkades op het uitspreken van jezelf wat weer resulteert in moeilijk je grenzen aan kunnen geven etc. Deze reis gaat vooral om je innerlijke wereld en dan niet alleen maar op cognitief niveau met ‘problemen’ aan de slag en helen. Maar juist ook op emotioneel niveau.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.