fbpx

transformatie

persoonlijk coachtraject

Een transformerende reis voor vrouwen die klaar zijn voor een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling! 

7

.

 

 

 

 

 

 

 

.

hej!

mooie vrouw

Je voelt aan alles dat het tijd is voor een volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Op dit moment ben je er te weinig met je volle aandacht voor je kinderen en partner, terwijl je diep vanbinnen heel zeker weet dat er meer in jou en je leven zit dan dat er nu uit komt. Maar waar begin je? Hoe zorg je voor echte verandering in je leven? Je denkt er veel over na, piekert veel, je bent er constant mee bezig. Maar uiteindelijk weet je nog niet wat je nu moet doen en blijft de situatie hetzelfde.

Wil jij meer rust, energie én vrijheid om te kunnen genieten van je gezin? Laat mij jou helpen. En stop met jezelf nog langer te verbergen achter je glimlach. Maar kies ervoor jezelf en jouw emoties serieus te nemen in plaats van weg te blijven stoppen.

 Je bent al zolang doorgegaan… 

L

Je zit momenteel niet lekker in je vel. Je voelt je moe, hebt weinig energie en voelt je overprikkeld. Je hebt het idee dat er nog zoveel moet gebeuren, maar je weet niet hoe je het allemaal voor elkaar kan krijgen.

L

Je bent continu bezig met twee dingen: je gezin en je werk. Je leeft op de automatische piloot en vindt het lastig om tijd voor jezelf te nemen, omdat het voelt alsof dit ten koste van anderen gaat.

L

Je wil heel graag een leuke, lieve, gezellige  moeder/partner zijn. En je voelt je schuldig als dit steeds niet lukt, waardoor je het gevoel hebt dat je tekort schiet naar je partner en kinderen. 

L

Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan: trainingen, boeken lezen over mindset, een psycholoog. Maar echt verandering brengen in je leven, dat lukt je nog niet. 

L

Je denkt er veel over na, piekert er soms ’s nachts over, je bent er constant mee bezig… Maar uiteindelijk weet je nog niet wat je nou moet doen en blijft de situatie hetzelfde.

L

Je vraagt jezelf regelmatig af wanneer je nou wel weet dat je de juiste keuze maakt. Want wanneer vind je dan wél die rust in het weten dat je op de goede weg zit? 

Ik vond het spannend en lastig om het persoonlijke coachprogramma in te stappen. Want ja, van diezelfde investering kunnen we ook met ons gezin op vakantie. Toch besloot ik het te doen en wat ben ik gegroeid als mens! Ik had vooraf niet kunnen dromen dat ik mij zo fijn zou gaan voelen. Er is zoveel rust maar ook ruimte ontstaan. De gesprekken, het vertrouwen wat Jantine in mij uit sprak en wat ik nu ook kan voelen, dat is goud waard! Dank je wel Jantine voor deze reis.
– Patricia –

Wat als…

ik je vertel dat het ook anders kan!

Wil jij niet langer die uitgebluste moeder en partner zijn, maar genieten van het leven en je gezin? Dan is het tijd om hier iets aan te doen en de controle terug te nemen in jouw leven!

Wil jij weer de baas zijn over je eigen gedachten, energie en keuzes? Bewust bepalen waar je tijd en aandacht naartoe gaan? Genieten met je kinderen en partner?

Met het Transformatie traject bereik jij in 9 sessies die verandering waar jij om staat te springen. Samen 3,5 maanden werken aan persoonlijke groei, healing en transformatie.

 Dit is ook voor jou mogelijk!  

N

Je weet hoe je de rust in jezelf kan vinden zodat je niet overspoelt wordt door al je gedachtes en prikkels van buitenaf. 

N

Het lukt je om de tijd vrij te maken en de keuzes te maken die ervoor zorgen dat je voldoening, plezier, ontspanning, energie en vrijheid voelt.

N

Je leert gebruik te maken van de signalen die je lichaam je geeft. Je leert hoe je in je lichaam kan voelen wat de juiste keuze is voor jou

N

Je weet wat écht belangrijk is voor jou en in het leven en weet hoe je dat van de bijzaken kan onderscheiden..

N

Je weet wat voor jou belangrijk is in een relatie en in de opvoeding, maar ook welke ballen je gerust even mag laten vallen

N

Je leert vanuit vertrouwen knopen door te hakken, avonturen aan te gaan en echt te genieten van je gezin en partner.

Tijdens het Transformatie traject kijk ik met je mee.
Ik begeleid, inspireer, motiveer en activeer jou om volgende stappen te zetten.
Jantine – 

 Ervaringen van andere vrouwen 

7

Ik volgde Jantine al een tijdje via Instagram en diverse keren kwamen er stories en posts voorbij die iets bij me deden. Ik werd nieuwsgierig naar wat een Reiki healing voor mij kon betekenen. Al langere tijd liep ik met bepaalde vragen en klachten. De laatste tijd kwam daar het gevoel van een blokkade in het buikgebied en keelgebied bij. Toen ik via Jantine meer las over de chakra’s en hoe hier energie geblokkeerd kan worden, leek het me de moeite waard daar eens met meer aandacht naartoe te gaan.

In eerste instantie stond ik wat sceptisch tegenover een healing op afstand; hoe kon dat nou precies mogelijk zijn en zou het me wel iets concreets opleveren? Ik las ook reiki ervaringen van anderen, die vooral beschreven hoe ‘lekker ontspannend’ het was, maar ik wilde meer dan dat (heling).

Jantine vroeg me via whatsapp of ik er klaar voor was om de healing te ontvangen. Ik ging gewoon maar met mijn hand op mijn hart en buik in bed liggen om te ontvangen wat ik mocht ontvangen. Verschillende sensaties en emoties kwamen voorbij, soms subtiel, soms meer aanwezig. Hoewel ik kon voelen dat er veel gebeurde, veel in beweging was, kon ik niet alles wat er gebeurde duiden. Daar had ik ook ergens behoefte aan. Die behoefte werd vervuld tijdens de berichten van Jantine en de aftercall na de healing. Nog dezelfde week gaf ik zelf een vervolg aan de healing en dat wat het me mee had gegeven. Het proces stopt niet na de healing, maar is in gang gezet. Daar kun je vervolgens zelf mee aan de slag of onder begeleiding van Jantine.

Maria

lumepartnerincoaching.nl

Het is vooral heel fijn om duidelijk en helder te krijgen van wat ik nu doe en wat ik eigenlijk wil. Tegenwoordig luister ik meer naar mijn behoeftes en handel hiernaar. Neem mezelf serieus, wat een heel fijn gevoel geeft. Me-time, ontspanning, bewust voor mezelf durven kiezen, nee te durven zeggen, lief zijn voor mezelf… Al deze punten zijn enorm belangrijk om het beste uit mijzelf te kunnen halen. Door hier bewust naar te kijken en mee aan de slag te gaan, groei ik in mijn eigen kracht. Jantine is een positieve vrouw en brengt haar kennis op een fijne manier over. Ik vind het fijn dat ze een open houding en geen oordeel heeft. Haar communicatie is helder en duidelijk, draait nergens om heen. Het voelde gelijk vertrouwd om persoonlijke verhalen met Jantine te delen.

Chantal

Wat ik fijn vond was dat Jantine door hoe ze is als mens en als professional gelijk mij het gevoel van vertrouwdheid en veiligheid gaf. Ze is heel deskundig in haar vakgebied, kijkt goed naar wat iemand nodig heeft en speelt daar op in. In de intake legde ze gelijk al de vinger op de juiste plek. Ze inspireert, motiveert en daagt je uit. In de gesprekken met Jantine merkte ik dat ze heel aandachtig luistert naar je verhaal en vervolgens in een zin samenvat waar de moeilijkheid ligt.

In korte tijd was ik mijn partner verloren, burn-out en mijn werk op een vervelende manier kwijt. Dit heb ik nooit goed verwerkt en hierdoor had ik last van een negatief zelfbeeld, faalangst, onzekerheid en veel verdriet. Ik heb altijd heel veel moeite om mijn emoties en gevoelens toe te laten. Ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen in mijn verleden had verwerkt, maar dat was niet zo.

De meditaties en visualisaties en de opdrachten hebben mij echt geholpen, ook al waren ze soms best confronterend. Jantine geeft op een nuchtere, heldere wijze feedback, geen zweverige taal. Het traject heeft mij veel inzicht gegeven in oude overlevingsmechanisme en deze los te laten. Ik ben milder naar mijzelf toe, ervaar meer rust in mijn hoofd en lijf en minder stress. Ook durft ik meer over de drempels heen te stappen en de angst niet te laten regeren. Ik durf nu mijn hart te volgen! Ik ben heel dankbaar en blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Annemarie

Mijn eerste Reiki healingsessie en wow, wat was dat bijzonder! Jantine voelde precies waar de spanning zat. En wist de vinger op de zere plek te leggen. Ik zit al maanden op te hikken tegen mijn zichtbaarheid op Instagram. Maar Jantine vertelde me dat het niet om mij gaat, maar om mijn boodschap. En dat hielp zo goed! Dus direct met mijn ‘blote billen gezicht’ mijn eerste stories op Instagram gezet. Wat een rust voelde ik, en wat een last viel er van mijn schouders af. Ook wordt het tijd om het wat rustiger aan te doen. Iets wat ik al langer voel, maar wat Jantine ook voelde en daarmee het zetje om het niet alleen te weten, maar ook te gaan doen. Super waardevol!

Yvette

decirkeldoorbreken.nl

Laat mij je helpen

Om je energie weer te laten stromen, je richting te verhelderen en je innerlijk vertrouwen te vergroten. Zodat jij meer tijd en energie overhoudt voor wat écht belangrijk is voor jou.

de elementen

van het transformatie traject:

w

Coaching

Waar reguliere coaching voornamelijk richt op het verstand en ratio, gaan wij tijdens de coaching sessies veel dieper dan dat. Waar je normaal gesproken problemen probeert op te lossen door te denken en te redeneren, leer ik jou gebruik te maken van de signalen van je lichaam.
Dit zorgt er voor dat je meer in contact komt met je intuïtie. Hierdoor ga je meer (innerlijke) rust, vertrouwen en stevigheid in jezelf voelen. Intuïtieve coaching wordt afgewisseld met praktische NLP technieken.

Reiki healing

De helende energie werkt op zowel op lichamelijkmentaal, emotioneel en
spiritueel niveau. Ik ben gecertificeerd Usui én Kundalini Reiki practitioner, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen of klachten te verminderen.  Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word jij je bewust van de opgebouwde blokkades. Tijdens de energetische sessies worden deze blokkades op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd.

U

Inner work

Tijdens het transformatie traject werken we niet alleen aan het mentale stuk maar zoeken we ook de diepere laagjes op. De oplossing van problemen worden niet buiten jezelf gezocht, maar binnen in jou. Door hier aandacht aan te besteden, komen zaken, die je misschien diep hebt weggestopt in je onderbewuste, weer naar boven. Vandaar de naam: Inner Work… Hierdoor wordt het proces van bewustwording versneld. En lukt het je makkelijker om inzichten te integreren tot nieuwe gewoontes. 

 

Het coachtraject wordt op jou persoonlijk afgestemd, want er bestaat geen ‘one size fit’s all’. Het traject is een combinatie van Reiki behandelingen, Inner Work en Coaching. Alles omvat in één traject zodat jij optimale ondersteuning krijgt tijdens jouw persoonlijke reis.

Even praktisch

De Transformatie reis is een individueel coachtraject van 3,5 maanden waarin we samen aan de slag gaan.

w

Een intake

We starten allereerst met een intake. In een uur leren we elkaar beter kennen en maken we helder wat jouw doel is voor dit traject. 

9 sessies

Energetische healing sessies worden afgewisseld met coaching sessies om de inzichten die je tijdens de healingen ontvangt, te integreren in je dagelijkse leven.

i

Opdrachten

Tussen de sessies door stel ik met zorg opdrachten samen die jou verder helpen in jouw persoonlijke proces.

Meditaties

Je krijgt toegang tot waardevolle healing meditaties, die je helpen om op dieper niveau inzicht te krijgen in jezelf.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je persoonlijke groei?
Laten we samen ontdekken hoe ik jou daarbij kan helpen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een holistisch coach en reguliere coaching?

Reguliere coaching richt zich voornamelijk op het verstand en ratio, terwijl holistisch coachen veel dieper gaat dan dat. Waar je normaal gesproken problemen probeert op te lossen door te denken en te redeneren, gebruiken je bij holistisch coachen niet alleen je verstand, maar ook je intuïtie. Oorzaken van problemen worden achterhaald en er wordt gekeken naar wat aan die oorzaken kan worden gedaan. De oplossing van problemen worden niet buiten onszelf gezocht, maar binnen in ons.

Dit zorgt er voor dat je weer meer in contact komt te staan met je intuïtie. Door hier aandacht aan te besteden, komen zaken, die je misschien diep hebt weggestopt in je onderbewuste, weer naar boven. Dit resulteert in inzichten en op basis hiervan kun je actie ondernemen.

Is het niet zweverig?

Zweverig is maar een oordeel. Intuïtie is niks zweverigs aan. Iedereen is er mee geboren alleen zijn we gaandeweg ons jonge leven afgesneden geraakt van dat innerlijke wijze stemmetje.

Vaak wordt intuïtie als zweverig bestempeld omdat het ‘vaag’ en niet rationeel te verklaren is. Het is meer een gevoel. Je voelt in lijf dat je actie mag ondernemen, zet de juiste stappen vanuit jouw eigen unieke flow en hopla! Het is alsof alles weer gaat stromen.

Ik ga je daar helemaal in meenemen. Het grappige is, is dat mijn klanten mij heel nuchter en als verhelderend omschrijven 😉

Ik vind het een flinke investering

Dat is het ook. Je kunt het ook echt zien als een investering in jezelf, waar je de rest van je leven baat bij hebt. En wat gaat het je kosten in het leven als er nu niets verandert?

Ik heb twijfels of dit traject bij me past

Als je twijfelt kun je hier contact met mij opnemen, dan bespreken we even of het programma bij jou past. 

Ik ben er nog niet klaar voor, denk ik.

Precies! En dat is waarvan jij meer afstand van mag gaan nemen. Niet denken, maar voelen welke keuze jij mag gaan maken. De eerste reactie toen jij deze pagina opende. De herkenning, wat het je op gaat leveren, wat voelde jij daarbij?

Aan jou de uitnodiging om nu al de keus te gaan maken vanuit jouw gevoel. Daarmee mag je onderscheid gaan maken in het kritische stemmetje in je hoofd en je buikgevoel die wellicht een sprongetje in de lucht maakte. Are you in?

Mijn vraag staat er niet tussen.

Mail mij dan gerust naar info@byjantine.nl of stuur mij een berichtje op Instagram voor een snelle reactie!

 Wat anderen zeggen over samenwerken met mij 

Voordat ik bij Jantine terecht kwam was ik al een poosje zoekende. Ik liep steeds wat vast in mijn hoofd, had daardoor een kort lontje en achteraf had ik de lat gigantisch hoog voor mezelf. Ik was zo klaar met dat onrustige gevoel en gejaag. Dat toen ik de oproep van Jantine zag voor een gratis gesprek, ik die met 2 handen aangreep. Dat gesprek voelde zo fijn en vertrouwd. Jantine had, zoals ze dat zelf zegt, vooraf op mij afgestemd. Wat ze daar in een paar zinnen zij was zo raak en tegelijkertijd ook confronterend.

Ik vond het spannend en lastig om het persoonlijke coachprogramma in te stappen. Want ja, van diezelfde investering kunnen we ook met ons gezin op vakantie. Toch besloot ik het te doen en wat ben ik gegroeid als mens! Ik had vooraf niet kunnen dromen dat ik mij zo fijn zou gaan voelen. Er is zoveel rust maar ook ruimte ontstaan. De gesprekken, het vertrouwen wat Jantine in mij uit sprak en wat ik nu ook kan voelen, dat is goud waard! Dank je wel Jantine voor deze reis.

Patricia

Reiki sessie op afstand, kan dat? En wat is reiki überhaupt? Op deze vragen wist Jantine een mooi antwoord te formuleren en voelde ik me direct vertrouwd. De kennismaking met haar vond ik heel prettig en ik vond het heel bijzonder hoe haar getrokken kaarten zo goed aansloten. De reiki sessies heb ik zelf als heel waardevol ervaren. Ook de evaluatie achteraf, het delen van de getrokken kaarten en daarop inhaken vond ik enorm waardevol. Zo haal je ook echt de belangrijke punten uit de sessie, waardoor je de diepte ingaat en niet alleen ‘gaat liggen’. Ik vond het echt een verrijking en kan het iedereen aanraden! En ja, ook Jantine heeft mij laten inzien dat ik meer mag vertrouwen op mijn intuïtie en dat mijn vrouwelijke energie ook vrij mag stromen. Bedankt!

Elly

Jeetje! Wat heb ik lang getwijfeld om daadwerkelijk in actie te komen en de stoute schoenen aan te trekken om jouw hulp in te schakelen. Jij liet mij inzien dat een klein stapje óók betekent dat ik in beweging ben. De combinatie van het leren emoties toelaten, het ontspannen door een Reiki behandeling en bezig zijn met opdrachten, maakt het een heel boeiend traject. Afgelopen maanden heb ik rust in mijzelf gevonden, geniet weer van de kleine dingen en ik merk dat ik anders reageer op situaties wat voor mijzelf als ook voor de mensen om mij heen heel fijn is. Dank je wel! 

Mariska

5-daagse Lief voor Jezelf Challenge

Elke dag ontvang je een opdracht in je mailbox.

Als je je aanmeldt voor deze gratis challenge, krijg je ook maandelijks de gratis inspiratiemail in je inbox. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring.

Yes, je hebt je succesvol aangemeld! Je ontvangt de eerste mail met opdracht in je inbox.